HomeReduceri și oferte specialeAlege un laptop de gaming ASUS sau ROG ce îți aduce jocul BATTLEFIELD™ 2042
Promoție NVIDIA si Battlefield

Alege un laptop de gaming ASUS sau ROG ce îți aduce jocul BATTLEFIELD™ 2042

Ești în căutarea unui laptop de gaming performant, dotat cu o placă video de top din seria GeForce RTX 30? Te-ai sincronizat bine cu promoția derulată de NVIDIA până pe data de 14 septembrie 2021. Aceasta este valabilă pentru anumite desktopuri și laptopuri echipate cu una din următoarele GPU-uri: GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti și 3070.

În urma unei achiziții eligibile vei primi un cod pentru descărcarea digitală gratuită a jocului Battlefield 2042 Standard Edition pe EA Origin, în limita stocului disponibil.

Nu știi ce laptop să alegi? ASUS și Republic of Gamers au o ofertă variată de modele de gaming eligibile în această campanie. Poți opta fie pentru sisteme cu procesor Intel Core din generația a 11-a, fie pentru cele cu seria AMD Ryzen 5000.

Lista laptopurilor ASUS și ROG eligibile:

Acestora li se adaugă și stația grafică externă XG Mobile – GC31S/R – combatibilă cu laptopul compact ROG Flow X13.

Potrivit campaniei NIVIDA se va acorda câte un singur cod de persoană, consultă aici termenii și condițiile. Codurile pot fi utilizate până cel târziu pe 14 decembrie 2021.

Cu tehnologiile GeForce RTX de gaming de ultimă generație, performanță îmbunătățită prin AI, datorită NVIDIA DLSS și cea mai scăzută latență cu NVIDIA Reflex. Pe măsură ce te adaptezi și devii învingător într-o lume cu aspect futurist, transfigurată de haos, GeForce RTX îți oferă cea mai bună experiență de gaming pe PC.