HomeProduseLaptopuriTUF Dash FX516 – Când gamingul are nevoie de ceva TUF
TUF Dash F15 poate fi White Moonlight sau Eclipse Grey

TUF Dash FX516 – Când gamingul are nevoie de ceva TUF

ASUS a lansat laptopul de gaming TUF Dash FX516 la începutul anului 2021, propunând un format mai subțire și mai ușor – cu doar 19,9 mm grosime și o greutate de 2 kg. Așadar, TUF Dash se diferențiază de celelalte modele din gama TUF Gaming prin designul axat pe portabilitate – se încarcă și prin USB-C, fiind conceput pentru a le oferi mai multor gameri capacitatea de a juca, de a lucra și de a rămâne productivi de oriunde. Seria TUF Dash a pornit la drum cu procesoarele Intel Core i7-11375H (Tiger Lake) din generația a 11-a și grafica GeForce RTX 30.

Acesta îndeplinește în continuare standardele militare MIL-STD-810H. E testat riguros pentru a rezista în orice mediu, de la medii extreme și vibrații ambientale, până la lovituri accidentale și împingeri, făcându-l un dispozitiv fiabil de luat în deplasare.

Dacă ești la primul laptop de gaming, vrei să te bucuri de performanțele grafice ale seriei GeForce RTX 30 și dispui de un buget mediu, atunci TUF Dash FX516PC-HN004 poate fi una dintre cele mai inteligente alegeri.

Principalele atuuri ale lui TUF Dash FX516PC-HN004

  • Procesor Intel Core i7-11370H Tiger Lake
  • 16 GB RAM
  • Placă video dedicată de generație nouă, GeForce RTX 3050
  • Ecran tactat la 144Hz
  • Stocare rapidă, 512GB SSD
  • Încărcare și cu adaptoare Type-C de până la 100W

VEZI OFERTA

Nu în ultimul rând, TUF Dash F15 este ușor de upgradat, slotul SO-DIMM și ambele sloturi M.2 fiind în spatele panoului inferior, menținut în poziție cu șuruburi Philips standard. Un șurub special cu ridicare împinge colțul inferior departe de carcasă, astfel încât să fie ușor să deschideți rapid capacul. Cârligele din jur, care țin marginile prinse, sunt mai mici și mai puternice decât soluțiile convenționale, ceea ce ușurează ridicarea panoul fără a zgâria carcasa și fără a apela la uneltele speciale.