HomeProduseRucsacuri pentru laptopuriASUS ProArt PP2700 este rucsacul destinat profesioniștilor în mișcare

ASUS ProArt PP2700 este rucsacul destinat profesioniștilor în mișcare

Când spui ASUS ProArt te gândești, în primul rând, la laptopuri extrem de performante și perfect optimizate pentru nevoile complexe ale creatorilor de conținut și ale profesioniștilor din, virtual, orice domeniu. Așa că un rucsac marca ProArt probabil că te va surprinde întrucâtva, dar suntem siguri că o va face într-un mod foarte plăcut.

Rucsac ASUS ProArt

Rucsac ASUS ProArt

O premieră pe piața accesoriilor pentru profesioniști, acest rucsac ușor și rezistent este un partener perfect pentru jungla urbană. La interior se remarcă un compartiment principal voluminos, care poate fi împărțit pentru a depozita în siguranță laptopul și alte obiecte de valoare. Căptușeala interioară are, de asemenea, un strat anti-microbian unic, rezistent la pete, destinat pentru a menține igiena dispozitivului tău și pentru a reduce mirosurile neplăcute.

Rucsacul ASUS ProArt PP2700 poate transporta maxim un laptop cu diagonala de până la 17 inchi, având spații rezervate pentru tabletă, o sticlă cu apă, încărcător și cabluri.

Vezi oferta online ASUS ProArt PP2700

Rucsacul ProArt PP2700 – Design elaborat și funcțional

Rucsacul ASUS ProArt PP2700 oferă o serie de funcții bine gândite pentru stilul tău de viață creativ și mereu în mișcare. Fiind deosebit de rezistent, inclusiv la apă, acest rucsac este prevăzut și cu două bretele de strângere laterale, fermoare, mai multe buzunare ascunse, având și peretele orientat spre interior confecționat dintr-un material respirabil.

Rucsac ASUS ProArt rezistent la apă

Rucsac ASUS ProArt rezistent la apă

ProArt PP2700 este fabricat din poliester PU 600D, care rezistă foarte bine la zgârieturi și la rupere, oferind o protecție puternică pentru toate obiectele de valoare pe care vrei să le porți cu tine, de la laptop la tabletă sau alte obiecte de valoare. În plus, stratul hidrofug cu care este tratată suprafața rucsacului ține eficient la distanță apa.

Un alt element inedit al designului este reprezentat de cele două bretele de strângere laterale cu catarame reglabile, care asigură menținerea formei rucsacului chiar și atunci când compartimentul său principal este deschis. La interior, rucsacul ProArt PP2700 are fermoare ascunse, compartimente căptușite destinate laptopului și tabletei, precum și alte buzunare pentru articole mai mici.

Dar designul nu vizează doar estetica, oferind și o caracteristică care te menține într-o formă optimă. Canalul respirabil aflat pe mijlocul părții dorsale al rucsacului elimină presiunea asupra coloanei vertebrale, iar cureaua de legătură orizontală din față ajută la distribuirea uniformă a greutății pe umeri.

Poți purta ProArt PP2700 ca pe un rucsac normal sau îl poți transporta folosind mânerul lateral. Alternativ, îl mai poți fixa și pe valiza de voiaj, folosind breteaua pentru bagaje.

 ASUS ProArt PP2700 este și un proiect ecologic

Ce legătura poate avea ecologia cu un rucsac? Vei descoperi imediat ce afli că rucsacul ProArt PP2700 este fabricat din țesătură din poliester reciclat (rPET), care este fabricată din sticle de plastic reciclate. Producția de rPET necesită mai puține resurse decât cea a fibrelor noi și generează mai puține emisii de dioxid de carbon (CO2).

În compoziția fiecărui rucsac intră 8 sticle de plastic reciclate și se pot economisi 160 de grame de plastic, iar în final rezultă o economie de energie de 80%, comparativ cu producția unui rucsac obișnuit.

Rucsac ASUS ProArt cu protecție anti-microbiană

Rucsac ASUS ProArt cu protecție anti-microbiană

Căptușeala din interiorul rucsacului este tratată cu noua protecție anti-microbiană ASUS Microban Technology, dovedită științific că inhibă creșterea bacteriilor ce cauzează mirosuri neplăcute și pete (stafilococ și E. coli). Stratul Microban, care perforează peretele celular al bacteriilor, este infuzat în căptușeală și funcționează 24/7, pe toată perioada de folosire a rucsacului, menținându-l cu până la 99% mai curat. Componentele biocide active din Microban respecta Regulamentul UE privind produsele biocide (BPR) și sunt înregistrate la Agenția pentru Protecția Mediului din SUA (EPA).

Vezi oferta online ASUS ProArt PP2700