HomeProdusePerifericeMouse-ul Marshmallow MD100 cântărește doar 56 de grame, are capace colorate și exteriorul tratat anti-bacterian
ASUS Marshmallow Mouse MD100

Mouse-ul Marshmallow MD100 cântărește doar 56 de grame, are capace colorate și exteriorul tratat anti-bacterian

Orice utilizator de laptop ASUS va ridica din sprânceană când va auzi de mouse-ul Marshmallow MD100. Este un periferic ideal pentru cei mobili, conectați la muncă sau divertismentul digital prin intermediul unui Zenbook sau Vivobook. Marshmallow MD100 este ușor, subțire și poate fi transportat convenabil. Concret, cântărește doar 56 de grame și include o mică curea de transport (care se poate ascunde) ce poate fi prinsă cu un deget. Află mai multe despre acest companion mobil care beneficiază și de un tratament anti-bacterian pentru exteriorul lui din ABS.

Mouse-ul este gândit pentru operarea silențioasă, zgomotul unui click fiind sub 20 de decibeli. Switch-ul din interiorul său este rezistent, fiind testat pentru o durată de viață de 10 milioane de clickuri. Pe spatele mouse-ului există un comutator de pornire/oprire și două butoane – unul pentru selectarea sensibilității senzorului optic (între 800, 1000 și 1600 dpi) și altul pentru împerecherea dispozitivului cu sistemul PC.

ASUS Marshmallow Mouse MD100

Spatele mouse-ului Marshmallow Mouse MD100

Dispozitivul oferă două modalități de conectare, atât printr-un dongle RF 2.4 GHz, cât și Bluetooth 5.0. Piciorușele 100% din PTFE îi asigură alunecarea lină pe orice suprafață plană.

Suprafața mouse-ului oferă protecția anti-bacteriană

Suprafața ABS a mouse-ului Marshmallow MD100 beneficiază de tratamentul ASUS Antibacterial Guard, care inhibă dezvoltarea bacteriilor cu peste 99% pe o perioadă de 24 de ore, reducând răspândirea bacteriilor dăunătoare (precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus) prin contact direct.

Pentru o asortare facilă cu laptopul, MD100 vine cu două capace în pachet, care se prind magnetic. Există un set Quiet Blue (care include coveruri Quiet Blue și Solar Blue) și un pachet Lilac Mist Purple (care include capace Lilac Mist Purple și Brave Green). Mouse-ul funcționează cu ajutorul unei baterii AA.

VEZI OFERTA ONLINE