HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus G16 ridică grafica în gaming la un nivel fără precedent
ROG Zephyrus G16 (2023)

ROG Zephyrus G16 ridică grafica în gaming la un nivel fără precedent

Din punct de vedere climatic, zefirul este un vânt slab, călduț, care suflă primăvara dinspre apus. Ei bine, în 2023 situația este radical schimbată, întrucât Zephyrus bate spre noi de la răsărit, de unde ASUS a conceput și realizat noul Zephyrus G16, care continuă tradiția de gaming a predecesorului G15. Modelul de anul acesta vine cu un ecran superb de 16 inchi la 240 Hz, cu rezoluție QHD și margini ultra-subțiri de 4,66 mm. Laptopul oferă un spațiu pe ecran mai generos, grație formatului 16:10, precum și un raport ecran/corp de 94%, acoperind 100 % spațiul culoare cinematografic DCI-P3. Dacă mai luăm în calcul validarea Pantone și suportul pentru HDR Dolby Vision este lesne de înțeles de ce ecranul Nebula Display al lui Zephyrus G16 oferă o imersiune fără precedent în jocurile și conținutul tău multimedia preferat, indiferent de viteza cu care se succed imaginile.

Pentru acest laptop, am găsit pentru tine și o ofertă interesantă, pe care o poți accesa apăsând butoanele de mai jos:

Vezi oferta online I  Vezi oferta online II

Putere și precizie

Jocurile pe Windows 11 capătă o nouă dimensiune cu procesorul Intel Core™ i9 13900H din generația a 13-a și o impresionantă placă grafică NVIDIA GeForce RTX™ 4070 Laptop, cu care Zephyrus G16 se pregătește să domine cu autoritate cele mai recente titluri AAA din gaming. Configurația robustă este completată de până la 48 GB de memorie RAM și stocare de până la 2 TB, așa că vei putea purta după tine oricând și oriunde întreaga ta colecție de jocuri favorite ale momentului.

ROG Zephyrus G16

ROG Zephyrus G16

Tehnologia nucleelor hibride cu care vine arhitectura procesoarelor Intel Raptor Lake face ca Zephyrus G16 să nu fie nevoit să sacrifice nici eficiența energetică și nici performanța, așa că vei putea juca jocuri la framerate-uri înalte fără a închide multiplele programe ce pot rula în fundal, în paralel cu streaming-ul. Plăcile grafice din seria GEFORCE RTX™ 40 sunt motorizate de NVIDIA DLSS 3, ultra-eficienta arhitectură Ada Lovelace și tehnologiile Max-Q, venind cu un TGP maxim de 120 W cu Dynamic Boost, ceea ce înseamnă jocuri așa cum nu ai mai văzut până acum.

Și pentru creatori și pentru consumatori

Zephyrus G16 este construit deopotrivă pentru gameri si pentru dezvoltatorii de jocuri, fiind capabil să ruleze toate motoarele de gaming recente, precum Unity, dar și Autodesk, ceea ce permite o adevărată explozie a creativității. Fie că ești artist digital, streamer, editor video, animator sau dezvoltator de jocuri, Zephyrus G16 are toate dotările necesare pentru a-ți facilita munca.

Gamerii vor beneficia de performanțele sporite facilitate de tehnologia ROG Intelligent Cooling. Metalul lichid de la Thermal Grizzly, cele până la 6 conducte de căldură și ventilatoarele Arc Flow cu 84 de pale pot rula fără probleme cele mai intense jocuri ale momentului, iar atunci când rulezi alte programe mai puțin solicitante te poți bucura de o operare cu adevărat silențioasă cu 0dB Ambient Cooling, tehnologie care oprește ventilatoarele până când temperatura interna va face necesară repornirea lor.

Design excepțional

Nu doar specificațiile stau la baza atractivității acestui laptop, ci și designul deosebit. Cel mai remarcabil element este matricea asimetrică de puncte luminoase de pe capac, care include 8.279 de orificii perfect spațiate și o peliculă prismatică care conferă strălucire laptopului din orice unghi. Inspirată de lumina solară care lovește stațiile spațiale din ROG SAGA, placa de identificare a lui G16 este printată cu ajutorul tehnologiei Nanoimprint Lithography, care îi conferă un efect holografic subtil.

ROG Zephyrus G16

ROG Zephyrus G16

Zephyrus G16 vine și cu ingenioasa balama ErgoLift, care permite rabatarea ecranului la 180°, care sporește ergonomia sistemului și ridică un pic tastatura iluminată în alb, cu taste cu o excelentă cursă de 1,7 mm și n-key rollover. Greutatea de numai 2 kg a sistemului este completată de suplețea oferită de grosimea de mai puțin de 20 mm.

Nu în ultimul rând, sunetul se ridică și el la nivelul general de excelentă al sistemului, cu șase boxe cu suport Dolby Atmos, care pot reda orice scenă exact așa cum a intenționat artistul, în vreme ce Two-Way AI Noise Cancelation elimină zgomotul nedorit din comunicațiile tale.

Urmărește clipul video ROG Zephyrus G16