HomeProduseLaptopuriZephyrus G14 rămâne rece când te joci în serile de vară
Zephyrus G14 cu AniMeMatrix în compania lui ROG Phone 3

Zephyrus G14 rămâne rece când te joci în serile de vară

Unul dintre cele mai compacte laptopuri de gaming este candidatul ideal pentru deplasările din zilele călduroase de vară. ROG Zephyrus G14 integrează cele mai performante procesoare AMD Ryzen și soluții grafice NVIDIA demne să impună respectul adversarilor.

În ciuda carcasei cu grosimea sub 20 de mm, răcirea portabilului Zephyrus G14 a fost atent dimensionată pentru a oferi tot ce-i mai bun de la noile procesoare mobile AMD Ryzen 4000, construite pe revoluționara arhitectură “Zen 2”, combinată cu procesul industrial de top pe 7nm și acceleratoarele ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce RTX 2060. Modurile de operare sunt reglate în așa fel încât să păstreze zgomotul sub un nivel specific. Aceste ținte variază în funcție de componentele, răcirea și caracteristicile acustice ale fiecărui model.

Zephyrus G14 este optimizat pentru a rămâne la următoarele niveluri de zgomot:

  • Silent: 35 dBA
  • Performance: 41 dBA
  • Turbo: 45 dBA

ROG Zephyrus G14 câștigă și la capitolul prezență. Unul dintre cele mai spectaculoase elemente prezente pe noile laptopuri ROG Zephyrus G14 este fără îndoială matricea LED AniMe Matrix. Disponibilă pe anumite configurații Zephyrus G14 recent intrate în țara noastră, AniMe Matrix oferă noi posibilități de personalizare a capacului laptopului cu mesaje și animații în ton cu stilul dinamic al pasionaților de jocuri.

Panoul utilizează 1215 LED-uri, fiind un mediu ideal pentru ca jucătorii să-și exprime personalitatea. Fiecare LED emite o strălucire albă cu 256 de niveluri pentru controlul luminozității.

Zephyrus G14 cu AniMeMatrix afișând emblema ROG

Zephyrus G14 cu AniMeMatrix afișând emblema ROG

ROG Zephyrus G14 este preferat și de celebrul artist și producător muzical, Alan Walker, care a devenit ambasador global al Republic of Gamers.

ROG Zephyrus G14 este disponibil în țara noastră cu procesoare AMD Ryzen 9 4900HS și Ryzen 7 4800HS. Acestea integrează 8 nuclee și 16 fire de execuție, fiind reglate totodată pentru a facilita managementul termic.

Vezi oferta ROG Zephyrus G14

Vezi prezentarea lui ROG Zephyrus G14 cu AniMeMatrix