HomeProduseDesktopuriROG Strix G35CZ: Hardware de top pentru gameri de elită
Desktop ROG Strix G35CZ

ROG Strix G35CZ: Hardware de top pentru gameri de elită

Gaming-ul este o sinergie între om și mașină, în care abilitățile fizice ale jucătorului, de la viteza de reacție la o bună gândire strategică și o disciplină tactică impecabilă, utilizează la maxim resursele hardware disponibile. Iar în forma sa cea mai elevată, reprezentată de competițiile esports, gaming-ul depinde în mod crucial de performanțele sistemului. Motiv pentru care ASUS a creat ROG Strix G35CZ, un sistem desktop pentru jocuri special conceput pentru a oferi o experiență excelentă în orice turneu de jocuri, sub sistemul de operare Windows 10 Pro.

Hardware redutabil pentru competiții

Acest sistem este dotat cu o performantă placă video NVIDIA GeForce RTX™ 2080 Super cu 8 GB de memorie video GDDR6, care oferă valori FPS ridicate în orice joc video recent. În tandem cu placa video lucrează un procesor puternic Intel Core™ de generația a 10-a, care accelerează crearea de conținut și poate fi overclock-at cu ajutorul sistemului cu suport AI ce ușurează semnificativ procedura.

Îți propunem două variante de echipare, cu procesor Intel Core™ i9-10900KF cu 10 nuclee tactat până la 5,3 GHz, respectiv cu procesor Intel Core™ i7-10700KF cu 8 nuclee tactat până la 5,1 GHz. Ambele sisteme dispun de 32 de GB de RAM (diferă doar frecvența: 2.933 MHz la cel cu i7, respectiv 3.200 MHz la cel cu i9), stocare generoasă cu un HDD de 1TB și SSD-uri M2 de 512 GB (sistemul cu i7) sau 1 TB (sistemul cu i9) și o răcire performantă cu lichid a procesorului.

Vezi oferta G35CZ la eMAG

Design utilitar personalizat

Performanțele de top oferite de G35CZ sunt îmbunătățite suplimentar de designul special, cu mai multe incinte al carcasei. Acest design permite instalarea procesorului, plăcii video și unității de alimentare în camere separate, pentru a minimaliza interferentele termice și reduce temperaturile ambientale. Astfel, G35CZ poate împinge mai sus frecvențele de tact ale procesorului pentru obținerea unor performanțe superioare.

Forma aerodinamică a carcasei include orificii de ventilație extinse, ce direcționează într-o manieră discretă mai mult aer rece către sistemul de răcire cu lichid intern, crescând eficiența acestuia. De asemenea, participarea la competiții de jocuri și evenimente LAN este acum mult mai ușoară datorită mânerului încorporat pentru portabilitate superioară, iar cele două unități de stocare SSD cu schimbare rapidă permit comutarea foarte ușoară a profilurilor jucătorilor. Panoul din sticlă specială, ecranată EMI, îți permite să privești direct în interiorul carcasei.

Accentele Aura Sync și tehnologia Keystone II oferă opțiuni de personalizare suplimentare. Tehnologia Keystone II oferă accesul rapid la un număr extins de funcții foarte utile, de la lansarea instantanee a aplicațiilor tale favorite la deblocarea accesului la soluția de stocare secretă Shadow Drive.

Răcire avansată pentru performanțe maxime

Sistemul avansat de răcire face posibile performanțele de vârf ale procesorului, necesare jocurilor și sarcinilor de lucru foarte solicitante. Lichidul de răcire îndepărtează căldura din zona procesorului și o elimină prin intermediul unui radiator de 240 mm, echipat cu două ventilatoare de 120 mm pentru a disipa rapid aerul cald din interiorul sistemului. Ventilatoarele sunt poziționate între incintele CPU-ului și GPU-ului, pentru a putea elimina cât mai eficient aerul cald din ambele secțiuni simultan. De asemenea, radiatoarele dedicate pentru interfețele SSD M.2 PCIe 3.0 optimizează răcirea, asigurând timpi de încărcare reduși chiar și în cazul sarcinilor de lucru dificile

Sunet captivant și realist

Tehnologia SupremeFX utilizează condensatori de top și ecranare superioară pentru a asigura o claritate excelentă a sunetului, minimalizând zgomotul și sunetul static. Sunetul spațial este mai bogat datorită suportului pentru redare pe 7.1 canale, ieșirii independente pe două canale și opțiunii de transmitere stereo multiplă către ieșirile de pe panoul frontal. Cu ajutorul soluției software Sonic Studio III, pasionații de jocuri își pot modifica setările sonore cu profiluri pre-definite pentru jocuri, redare video sau alte experiențe, sau pot le pot personaliza manual pentru a atinge experiența audio perfectă.

Conectivitate cuprinzătoare

ROG Strix G35CZ  oferă transferuri de date ultra-rapide prin intermediul conectorului reversibil Type-C™ (USB-C™) cu o lățime de bandă de vârf de 10 Gbps via USB 3.2 Gen 2, plus șase porturi Type-A USB 3.2 Gen 2 pentru a-ți conecta toate perifericele de jocuri favorite. Interfața HDMI 2.0b împreună cu un monitor sau televizor 4K redă filme UHD, clipuri video și jocuri până la 60 Hz. Interfața de rețea încorporată 2.5G Ethernet oferă performanțe de până la 2,5 ori mai bune comparativ cu conexiunile Ethernet standard, în timp ce conexiunea Intel Wi-Fi 6 Gig+ (802.11ax) oferă acces online ultra-rapid pentru a te putea juca sau lucra oriunde te-ai afla.