HomeStiriZenfone Zero îmbină designul clasic și performanțele ridicate
ASUS Zenfone Zero

Zenfone Zero îmbină designul clasic și performanțele ridicate

ASUS Zenfone Zero

ASUS Zenfone Zero

ASUS Japonia a prezentat un nou concept care îmbină puterea unui VivoPC și versatilitatea unui telefon Zenfone. Cu o denumire inspirată de avioanele de vânătoare japoneze Mitsubishi Zero, ce au făcut carieră în războiul din Pacific, Zenfone Zero pune la dispoziția utilizatorului funcții de neimaginat. Conceptul poate descărca filme de pe torente, poate deveni un server de stocare și se poate conecta la smartphone-urile Zenfone pentru streamingul video.

ASUS a ales un design clasic ce se poate integra perfect într-un living fără a face notă discordantă cu mobilierul din interior. La exterior, Zenfone Zero dispune de un ecran tactil ce afișează interfața ZenUI și funcțiile sistemului de operare Android 5.2 Lollipop. Utilizatorul poate efectua apeluri telefonice, poate stoca convorbirile în format audio direct pe hard diskul interior de 2TB sau (opțional) pe SSD-ul de 512GB. Filmele pot fi transmise către televizoarele smart cu ajutorul Miracast.

Telefonul excelează și pe partea audio integrând tehnologia SonicMaster. Aceasta redă fidel vocea interlocutorului chiar și atunci când e răgușit. În plus o funcție de active noise cancellation ajută utilizatorul să se concentreze mai bine la discuția telefonică în birourile cu colegi gălăgioși.

Opțional, pachetul TalkMaster oferă înregistrarea convorbirilor pe vinil pentru stocarea sigură a apelurilor importante sau a conversațiilor cu cei dragi din străinătate.

talkmaster

Zenfone Zero ar putea ajunge în zona EMEA, inclusiv România, începând cu luna mai, la prețul de 299 de euro.