HomeEvenimenteZenfone 9 va fi lansat pe 28 iulie
Lansarea Zenfone 9

Zenfone 9 va fi lansat pe 28 iulie

ASUS a anunțat data evenimentului virtual în cadrul căruia va dezvălui cel mai nou smartphone Zenfone 9, un telefon ultra-compact cu performanțe de top. Evenimentul va prezenta îmbunătățirile de performanță atât la nivel hardware, cât și software, alături de noi caracteristici exclusive și accesorii în premieră.

Lansarea online va avea loc pe 28 iulie 2022, la ora 16:00 (ora României).

URMĂREȘTE ÎN PREMIERĂ ZENFONE 9

Evenimentul va prezenta numeroasele îmbunătățiri aduse de Zenfone 9, inclusiv modulele de cameră, performanța procesorului și a graficii, viteza de afișare, durata de viață a bateriei, interfața și multe altele.

Zenfone 9 va dispune de cel mai recent procesor flagship Snapdragon® 8+ Gen1 Mobile Platform de la Qualcomm®, care îi va oferi capabilități de neimaginat până acum, cu o viteză a procesorului de până la 3,2 GHz. Zenfone 9 a fost, de asemenea, complet reproiectat, ceea ce îl face cel mai modern Zenfone de până acum.

Interfață optimizată pentru operarea cu o singură mână

Pe 28 iulie, ASUS va prezenta îmbunătățirile și reglajele inedite ale interfeței, care le vor permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de utilizare a lui Zenfone 9 cu o singură mână, într-un mod intuitiv și flexibil.

Alte îmbunătățiri software, combinate cu o gamă extinsă de accesorii opționale, îi ajută pe utilizatori să captureze amintiri oricând și oriunde. Pe lângă performanțele superioare ale lui Zenfone 9, interfața oferă modalitatea perfectă de realiza fotografii, cu o singură mână.

URMĂREȘTE ÎN PREMIERĂ ZENFONE 9