HomeStiriLansariASUS Republic of Gamers anunță cele mai noi căști de gaming
ASUS ROG Cetra True Wireless Pro

ASUS Republic of Gamers anunță cele mai noi căști de gaming

Pentru un smartphone de gaming, sunetul este un element crucial. Așa că ASUS Republic of Gamers a profitat de lansarea ROG Phone 6 pentru a aduce pe piață și companionii perfecți pentru acesta: căștile de gaming Cetra True Wireless Pro cu conectivitate duală cu fir și fără fir, Cetra True Wireless, Delta S Wireless și Delta S Core.

Cetra True Wireless Pro și Cetra True Wireless

ROG Cetra True Wireless Pro oferă conectivitate în două moduri prin Bluetooth și USB-C cu fir. Laureate ale premiilor iF Design și CES, Cetra True Wireless Pro sunt primele căști true wireless dual-mode cu fir și fără fir din lume care dispun de un ESS Quad DAC și de un microfon AI Noise-Canceling, pentru a oferi ascultătorilor un sunet excepțional și o comunicare clară.

ROG Cetra True Wireless Pro

ROG Cetra True Wireless Pro

Tehnologia Qualcomm Snapdragon Sound încorporată oferă o conexiune cu latență redusă și fluxuri muzicale de calitate premium pe 24 biți, la 96 kHz. Cetra True Wireless Pro dispun de un mod Gaming, care permite o latență ultra-redusă de 45 ms atunci când jocurile rulează pe un ROG Phone 6. În plus, aceste căști includ mai multe moduri de anulare activă a zgomotului (ANC) care elimină zgomotul de fond general, cu moduri suplimentare îmbunătățite, care filtrează o gamă mai largă de zgomote de fond și de vânt, pentru o imersiune audio de neegalat.

Conectarea cablului USB-C inclus în pachet, cu optimizator audio in-line, activează automat modul cu fir. Optimizatorul audio inovator in-line dispune de un DAC ESS 9280 de înaltă fidelitate, care oferă procesare audio fără pierderi, pentru un sunet spațial bogat și detaliat, împreună cu un raport semnal-zgomot impresionant de 130 dB, permițând ascultătorilor să identifice cu precizie originea pașilor inamicului sau a focurilor de armă.

În plus, microfonul integrat cu AI Noise-Canceling reduce peste 500 de milioane de tipuri de zgomot de fond cu până la 95%, păstrând în același timp armonicile vocale, pentru o comunicare vocală clară și cristalină în timpul jocului.

Seria include ROG Cetra True Wireless, care dispune de un mod Gaming pentru a le oferi utilizatorilor un sunet wireless cu latență redusă, oferind o sincronizare mai mare cu imaginile de pe ecran și fiind ideal pentru jocurile competitive. Cetra True Wireless include, de asemenea, tehnologia Hybrid ANC, care detectează și filtrează zgomotul provenit din interiorul și din exteriorul căștilor, pentru o mai mare imersiune audio.

ROG Delta S Wireless și Delta S Core

ROG Delta S Wireless sunt primele căști de gaming ROG wireless cu mod dual de conectare. Delta S Wireless dispun de modurile 2,4 GHz și Bluetooth cu latență redusă, pentru cele mai bune experiențe de audiție pe console, PC-uri și dispozitive mobile. Modul 2,4 GHz profită de antenele încorporate pentru o transmisie aproape instantanee a semnalului, la o distanță de până la 25 de metri. În mod similar, modul Bluetooth oferă o conexiune cu latență redusă, pentru a asigura un sunet fără întreruperi.

Delta S Wireless

Delta S Wireless

Microfoanele cu AI Beamforming și AI Noise Cancelation, ascunse în căști, creează o zonă acustică care vizează o zonă de 40° în fața gurii utilizatorului, pentru o preluare impecabilă a vocii. De asemenea, microfoanele reduc cu până la 95% zgomotele de fond, pentru o comunicare clară. Microfoanele permit o reprezentare mai clară și mai naturală a vocii umane, cu o distorsiune minimă, permițând modelului Delta S Wireless să ofere o comunicare vocală de înaltă calitate, combinată cu confort și stil, ceea ce le face ideale pentru jocuri și streaming.

Driverele exclusive ASUS Essence de 50 mm din fiecare cupă pentru ureche favorizează un sunet mai detaliat și mai realist. Driverele sunt, de asemenea, înclinate la 12° grade, pentru o mai bună performanță audio. Designul special al camerei etanșe oferă un sunet mai stabil și mai bogat. În plus, tehnologia ROG Hyper-Grounding folosește o placă de circuite imprimate în mai multe straturi și o dispunere specială pentru a preveni interferențele electromagnetice, pentru a oferi un sunet mai pur, fără zgomot.

Delta S Core

Delta S Core

Seria Delta S include, de asemenea, căștile ușoare cu fir pentru jocuri, ROG Delta S Core. Acestea cântăresc doar 270 de grame și dispun de cupe ergonomice în formă de D, care se potrivesc îndeaproape cu forma urechilor umane, pentru a reduce zonele de contact inutile cu până la 20%, pentru o potrivire mai confortabilă. Căștile dispun de drivere ASUS Essence de 50 mm și de camere etanșe, pentru un sunet imersiv și includ sunet surround virtual 7.1 susținut de Windows Sonic. Delta S Core asigură o comunicare vocală clară în timpul jocului, mulțumită unui microfon cu braț certificat Discord și TeamSpeak. Aceste căști dispun de un conector de 3,5 mm, ceea ce le face compatibile cu PC-uri, Mac-uri, dispozitive mobile și console precum PlayStation, Nintendo Switch și Xbox.