HomeProduseLaptopuriZenbook 14X OLED Space Edition, laptopul cu tematică spațială, este disponibil în România
Zenbook 14X OLED Space Edition

Zenbook 14X OLED Space Edition, laptopul cu tematică spațială, este disponibil în România

Sunt 25 de ani de când ASUS a marcat una dintre cele mai spectaculoase premiere din istoria sa: primul laptop ASUS trimis în spațiu. Modelul ASUS P6300 a plecat în misiunea sa spațială în 1998, petrecând 600 de zile pe acum defuncta stație spațială Mir. Designerii ASUS nu au ratat ocazia de a crea un omagiu la fel de spectaculos adus acestui moment istoric, sub forma modelului Zenbook 14X OLED Space Edition.

Acesta are un design distinctiv și o grafică cu tematică spațială pe carcasă și pe tastatură. Pe capac exista și un futurist ecran OLED ZenVision de 3,5 inchi, care afișează notificări, text sau animații personalizate. Sistemul este echipat cu un ecran OLED NanoEdge de 14 inchi cu raport de aspect 16:10, rezoluție 2,8K și validare PANTONE, cu un raport incredibil ecran-corp de 92% și certificare TÜV Rheinland pentru protecția ochilor.

Design unic cu tematică spațială

Designul laptopului este inspirat de călătoria în spațiu din 1998 și își propune să reaprindă amintirile acelei călătorii, care este o parte importanta a istoriei brandului. Zenbook 14X OLED Space Edition conține câteva surprize ascunse cu grijă, pe care să le descoperi, fiind reprezentate în cod Morse sau grafică peste tot pe laptop!

Zenbook 14X OLED Space Edition

Zenbook 14X OLED Space Edition

Modelul este finisat într-o culoare exclusivă Zero-G Titanium, reflectând faptul că titanul este utilizat pe scară largă în construcția navelor spațiale. Aceasta nuanță inspirațională reprezintă promisiunea incitantă de descoperire pe care o oferă călătoria în spațiu și este culoarea perfectă pentru acest laptop unic. Dar chiar dacă este vorba de explorarea spațiului cosmic, Zenbook încă ține foarte mult la planeta noastră. Cutia de accesorii Space Edition funcționează ca suport pentru laptop, ridicând laptopul la un unghi precis de 23° – unghiul ideal pentru o tastare confortabilă. Acest design durabil inovator reduce risipa de ambalaje. Ambalajul unic nu seamănă cu nimic din ce ai mai văzut până acum și simpla sa deschidere este ca și cum ai începe o călătorie de descoperire!

Suficient de dur pentru spațiul cosmic

Zenbook 14X OLED Space Edition este conceput pentru a rezista cerințelor extreme de utilizare. Satisface protocoalele de testare SMC-S-016A5, standardul ultra-dur al sistemelor spațiale americane, fiind testat conform standardelor spațiale pentru rezistență la vibrații extreme și la temperaturi de funcționare ridicate/scăzute. În plus, îndeplinește standardele de durabilitate MIL-STD 810H ale Departamentului Apărării al SUA.

Ofertă atractivă pe piața locală

Dacă ți-am trezit interesul, am găsit pentru tine o ofertă interesantă, într-o configurație performantă, cu procesor Intel Core i9-12900H cu frecvențe de până la 5.00 GHz, ecran OLED de 14 inchi 2.8K, 32 de GB de memorie, stocare de 1TB pe SSD M.2 NVMe™ PCIe 4.0 Performance, grafică Intel Iris Xᵉ  și sistem de operare Windows 11 Pro. Începe odiseea ta spațial-digitală cu un clic pe butonul de mai jos!

Vezi oferta online

Urmărește un video trailer cu acest laptop