HomeStiriZenFone 5Z cu 8GB RAM intră în oferta magazinelor din România

ZenFone 5Z cu 8GB RAM intră în oferta magazinelor din România

Telefonul ASUS din seria high-end, ZenFone 5Z (ZS620KL), cu 8GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare a ajuns în magazinele din România. Acesta e unul dintre cele mai puternice modele, având la bază o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 Octa-core, tactată la 2.8GHz.

Modelul de top a ajuns în oferta eMAG, fiind disponibil la precomandă la prețul de 2699,99 lei.

ZenFone 5Z oferă performanțe de top, o eficiență energetică remarcabilă și funcții de inteligență artificială cu rezultate ușor vizibile, mai ales în zona foto, unde excelează. ZenFone 5Z este echipat cu puternicul senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli de 1.4µm, diafragmă luminoasă f/1.8 și lentile cu șase elemente.

Camera secundară, cu unghi de 120 de grade, are un câmp de două ori mai larg decât camerele standard ale telefoanelor mobile. Telefonul poate filma la rezoluția 4K UHD, fluiditatea cadrelor fiind asigurată de stabilizatorul de imagine electronic pe trei axe (EIS).

Fiabilitatea puternicului telefon este asigurată printr-un sistem de răcire cu patru plăcuțe de carbon, cu o grosime de 0,06mm, ce elimină căldura în mod eficient, menținând performanțele de top în permanență. Autonomia maximă este dată de o baterie de înaltă capacitate (de 3300mAh) cu tehnologie de reîncărcare rapidă BoostMaster.

Mai mult, ZenFone 5Z introduce AI Charging pentru a maximiza durata de viață a bateriei și pentru a oferi protecție totală. AI Charging ajustează în mod dinamic rata de încărcare prin monitorizarea obiceiurilor utilizatorului, încetinind procesul de îmbătrânire a bateriei.

ZenFone 5Z este deosebit de practic, suportând două SIM-uri 4G LTE și Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru le permite ambelor SIM-uri să fie active în standby și să suporte, de asemenea, apeluri de voce HD prin rețele 4G LTE pe ambele SIM-uri.

Prezentare video: ASUS ZenFone 5Z ZS620KL