HomeProduseLaptopuriE momentul pentru un ZenBook cu procesor Intel, prețul e de partea ta
ZenBook Flip 13 OLED UX363

E momentul pentru un ZenBook cu procesor Intel, prețul e de partea ta

Chiar așa, acum e momentul să achiziționezi un laptop premium ASUS ZenBook. Modelele compacte dotate cu procesoare Intel Core fac obiectul unei super campanii eMAG. În jur de 29 de modele – inclusiv unele cu ecran OLED – beneficiază de reduceri de preț de la 26% la 48%. În anumite cazuri se mai poate cumula încă un discount de 10% prin voucher.

Seriile incluse în promoție:

  • ZenBook Flip OLED UX363
  • ZenBook 13 OLED UX325EA
  • ZenBook S UX393EA
  • ZenBook 14 UX425EA
  • ZenBook Pro 15 UX535, inclusiv cu ecran OLED
  • ZenBook 14 UX435, inclusiv modelul Ultralight
  • ZenBook Pro Duo 15 OLED UX582

VEZI OFERTA ONLINE

Laptopurile cu ecran OLED aflate în promoție

În prezent, ecranele OLED redau cea mai bună imagine pe un laptop, acuratețea cromatică superbă, contrastul ridicat, negrul pur, consistența culorilor indiferent de nivelul de luminozitate și cantitatea redusă de lumină albastră nocivă fiind principalele lor atuuri în fața tradiționalelor LCD-uri. Promoția anunțată mai sus include 4 modele ZenBook cu panou OLED. După cum probabil știi, ASUS a implementat în premieră și la scară largă această tehnologie de display pe laptopurile din portofoliu.

Este vorba mai întâi de ZenBook 13 UX325 OLED, un model foarte compact, dar puternic, cu o carcasă metalică. Autonomia de până la 13 ore și greutatea de numai 1,14 kg îl recomandă utilizatorilor mobili. Aceștia vor primi și performanțe ridicate, bazate pe un hardware de ultimă oră – procesoare Intel Core de generația a 11-a, SSD-uri ultra-rapide, porturi variate.

ZenBook 13 OLED UX325

ZenBook 13 OLED UX325

Păstrăm diagonala de 13 inchi și adăugăm flexibilitate. Ajungem astfel la ZenBook Flip 13 OLED UX363 care implementează balamaua ErgoLift 360° ce permite 4 moduri de lucru: laptop, tabletă, stand sau cort. Ecranul OLED are și interfață tactilă pentru o interacțiune cât mai confortabilă.

Laptop ZenBook Flip 13 OLED

Laptop ZenBook Flip 13 OLED

Elegantul ZenBook Pro 15 OLED se adresează creatorilor de conținut care vor să lucreze la proiectele lor de oriunde. Designul lui UX535 este de asemenea compact, ramele subțiri punând în evidență ecranul tactil OLED NanoEdge 4K UHD, luminos și clar. Acoperirea largă de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 asigură tonurii vii, iar raportul ecran/corp de 88% oferă o vedere extinsă.

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

Ultimul, dar și cel mai puternic și dorit laptop cu OLED din promoție este ZenBook Pro Duo 15 OLED. Celebru pentru ASUS ScreenPad Plus – ecranul secundar ce se înclină automat la deschiderea capacului, UX582 oferă performanțe de top, beneficiind de un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9 și de o placă video NVIDIA GeForce RTX 3070. Orice creator de conținut sau utilizator avansat în multitasking și l-ar dori, iar despre asta am detaliat aici.

VEZI OFERTA ONLINE