HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: laptopul ASUS X515JA pentru școală și nu numai
ASUS X515

Recomandarea săptămânii: laptopul ASUS X515JA pentru școală și nu numai

Reînceperea școlii este un bun prilej ca producătorii și comercianții să lanseze oferte speciale destinate elevilor și studenților. Pandemia a convins părinții că fiecare școlar are nevoie de propriul laptop pentru urmărirea lecțiilor online atunci când situația epidemiologică o impune. Dacă în urmă cu ceva timp era foarte greu să găsești un laptop optim la un preț accesibil, stabilizarea stocurilor în piață și multitudinea de oferte speciale a simplificat căutarea.

Nici un părinte nu-și dorește cheltuieli mari în această perioadă, dar nici compromisuri în privința calității. Uneori, copiii și-ar dori un laptop de gaming, dar când bugetul nu o permite, un notebook din clasa medie este excelent pentru școală, teme și divertisment online, mai ales dacă beneficiază de un preț promoțional ca ASUS X515JA-BQ1488T.

Notebook-ul recomandat are un procesor Intel Core i3-1005G1, 8GB RAM – cantitate suficientă pentru task-urile vizate, ecran cu rezoluție FullHD cu rame foarte subțiri, stocare rapidă pe SSD NVMe pentru accelerarea sistemului de operare și a aplicațiilor și licență pentru sistemul de operare Windows 10 S.

Laptopul poate integra și un hard disk sau un SSD SATA în eventualitatea unui upgrade viitor.

Windows 10 S este o versiune de Windows 10 simplificată pentru securitate și performanță. Din rațiuni de securitate, aceasta permite doar aplicații de la Microsoft Store și necesită Microsoft Edge pentru o navigare sigură.

Laptop ASUS X515

Laptop ASUS X515

ASUS X515JA-BQ1488T cântărește doar 1,8 kg, fiind ușor de transportat de juniori. Are cameră web pentru sesiunile lor online și baterie de 37 Whr cu 2 celule Li-Ion cu o durată lungă de viață.

Porturile din dotare îi permit laptopului să conecteze orice accesoriu sau periferic. Dispune de 2 interfețe USB 2.0 pentru mouse și un eventual adaptor pentru rețeaua cu fir, laptopul având doar WiFi 5 (ac) pentru conectarea la rețea/Internet. Un port USB 3.0 poate fi utilizat pentru conectarea unui hard disk sau dispozitiv extern de stocare, iar ieșirea HDMI permite extinderea imaginii pe un monitor, televizor sau proiector.

VEZI OFERTA ONLINE