HomeProduseLaptopuriZenBook Flip 13 – un laptop convertibil mic, puternic și polivalent
ASUS ZenBook Flip 13

ZenBook Flip 13 – un laptop convertibil mic, puternic și polivalent

Portabilele ZenBook Flip și-au dovedit calitățile în numeroase scenarii de utilizare, venind în ajutorul celor care preferă un ecran tactil și comoditatea unei tablete de mari dimensiuni. Măsurând doar 13,9 mm în grosime și cântărind numai 1,3 kg, ZenBook Flip 13 dispune de o balama ErgoLift 360°, proiectată cu precizie, care permite moduri de utilizare versatile: laptop, tabletă, cort, stand, sau orice altceva între acestea. De asemenea, balamaua ridică și înclină automat noua tastatură pentru o tastare confortabilă și o răcire îmbunătățită a sistemului.

Autonomie ridicată

Având o baterie de 67 Wh, de mare capacitate, care poate livra până la 14 ore de funcționare continuă la o singură încărcare, ZenBook Flip 13 este perfect pentru stilul de viață actual. ZenBook Flip 13 acceptă încărcarea rapidă cu încărcătorul de 65 wați furnizat, iar ASUS USB-C Easy Charge le permite utilizatorilor să profite de o gamă largă de încărcătoare USB-C standard sau USB-C Power Delivery (PD).

Ecran Tactil OLED și noul ASUS Pen

ZenBook Flip 13 dispune de un ecran tactil NanoEdge FHD OLED, ce este complet compatibil cu noul ASUS Pen. Ecranul acceptă 4096 de niveluri de presiune, asigurând precizie și sensibilitate sporite pentru o percepție mai naturală a stylus-ului.

Pentru performanțe fluide, ZenBook Flip 13 este bazat pe procesoare ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și 16GB de memorie RAM. Pe partea de stocare, laptopul suportă până la SSD-uri PCIe 3.0 de până la 1TB.

ZenBook Flip 13 este echipat cu NumberPad, o soluție inovativă ce înlocuiește tastatura numerică pe laptopurile de dimensiuni mici. Nu trebuie decât să apăsați simbolul NumberPad de pe touchpad pentru a transforma suprafața acoperită cu sticlă într-o tastatură numerică cu iluminare LED, cu o configurație foarte familiară pentru facilitarea procesului de introducere a datelor.