HomeProduseLaptopuriVivobook Go Flip 14 vine cu protecție antibacteriană
Vivobook Go Flip 14 TP1401

Vivobook Go Flip 14 vine cu protecție antibacteriană

Un laptop care se poate converti într-o tabletă trezește aproape întotdeauna măcar o urmă de interes, fie și numai pentru a afla cât mai costă o astfel de mașinărie multifuncțională. Așa că, atunci când vei vedea prețul care abia atinge 2.550 de lei al lui Vivobook Go Flip 14 TP1401, probabil vei dori să afli mai multe. Iată principalele repere hardware: procesor Intel Pentium Silver N6000 la 1,1 GHz (4M Cache, până la 3,3 GHz, 4 nuclee) cu grafica integrată Intel UHD Graphics, memorie de 8 GB DDR4 integrată, spațiu de stocare de 256 GB pe SSD M.2 NVMe PCIe 3.0 și un ecran tactil de 14 inchi cu panou de nivel IPS, rezoluție FHD la 60 Hz și luminozitate de 250 de niți. A, și un sistem de operare Windows 11 Home în S Mode, care – atenție! – permite doar instalarea programelor din Microsoft Store.

Vezi oferta aici

Killer feature – ASUS Antibacterial Guard

Acest laptop are o caracteristică literalmente letală, dar pentru bacterii, beneficiind de tehnologia Antibacterial Guard, un strat special de acoperire cu ioni de argint, care este aplicat pe părțile cel mai frecvent atinse ale laptopului. Asta înseamnă tastatură, touchpad, zona de suport pentru palme și senzorul de amprente, suprafețe pe care creșterea bacteriilor este inhibată în proporție de peste 99% într-o perioadă de 24 de ore, protecția având o durată de cel puțin 3 ani de la achiziție.

Potrivit unui sondaj global recent efectuat de Pollfish și ASUS, la care au participat 20.000 de respondenți, utilizatorii de laptopuri sunt din ce în ce mai preocupați de igiena mediului lor de lucru, 88% dintre potențialii cumpărători exprimând un interes pozitiv pentru a afla despre laptopurile antibacteriene, iar 68% fiind interesați să cumpere unul.

Conform unui studiu, tastatura obișnuită a unui laptop conține de 20,000 ori mai multe bacterii față de capacul de toaletă, mai exact peste 3540000 de bacterii. Capacul de toaletă are doar 172 de bacterii.

Pentru a asigura eficacitatea stratului protector, laboratoarele independente au testat ASUS Antibacterial Guard conform protocolului strict de testare standard ISO 22196. Aceasta este o metodă concepută pentru a testa cantitativ capacitatea materialelor plastice și a suprafețelor neporoase de a inhiba creșterea bacteriilor pe o perioadă de contact de 24 de ore.

Ionii de argint pozitivi din componența ASUS Antibacterial Guard și celulele microbiene încărcate negativ se atrag reciproc, ionii străpungând suprafețele celulelor bacteriene și deteriorându-le structura, afectând astfel capacitatea lor de a se dezvolta și de a se înmulți.

Vezi oferta aici