HomeProduseLaptopuriRobust și performant: noul ASUS TUF Dash F15 (2022)
2022 ASUS TUF Dash F15

Robust și performant: noul ASUS TUF Dash F15 (2022)

Dacă vrei un upgrade sigur, la un produs care o să te țină ceva vreme, puține alte laptopuri oferă caracteristicile celor din familia TUF de la ASUS. Azi am găsit pentru tine o ofertă interesantă pentru noul TUF Dash F15 (FX517), care te va impresiona cu standardele sale de nivel militar și cu versatila sa estetică mecha.

Design TUF clasic

Liniile curate definesc aspectul și senzația noului 2022 TUF Dash F15. Capacul din aluminiu, inspirat de estetica mecha, este disponibil într-o nuanță Off Black și are un design care este la el acasă la o petrecere LAN și la birou deopotrivă, cu un profil suplu de 19,95 mm, care se asortează bine ambelor medii de operare. Marginile super înguste maximizează spațiul ecranului, cu o distragere minimă a atenției. Aspectul elegant nu compromite însă caracteristicile clasice TUF, care îndeplinesc standarde de nivel militar.

Dotări robuste

Întotdeauna gata de acțiune, TUF Dash F15 trece grațios prin jocuri, streaming și multe altele. Cu un procesor Intel Core i7-12650H de generația a 12-a și o memorie RAM DDR5 la 4.800 MHz cu o viteză amețitoare, acest laptop poate alimenta cu ușurință munca și joaca de zi cu zi. Profită de întreaga performanță de gaming a GPU-ului care urcă în gamă până la un GeForce RTX 3070 pentru laptop, cu un comutator MUX dedicat. Iar atunci când biblioteca de jocuri se umple, un slot SSD M.2 NVMe gol face ca actualizarea capacității de stocare să fie floare la ureche. În plus, ecranul de 15,6 inchi vine cu o rezoluție FHD și o rată de reîmprospătare de 144Hz, oferind imagini clare, la o luminozitate de 250 de niți.

Nu rata oferta!