HomeCampanii si concursuriExprimă-ți opinia și câștigă un an de extra-garanție pentru noul tău laptop
Extra garanție în schimbul unei recenzii.

Exprimă-ți opinia și câștigă un an de extra-garanție pentru noul tău laptop

Garanția oferită de ASUS pentru laptopurile sale este mai mult decât o simplă procedură care se aplică în cazul în care survine vreun defect. Este o marcă a încrederii pe care producătorul o are în produsul său și un adevărat certificat de calitate, care înseamnă operare în deplină siguranță, la performanțe maxime și cu un înalt grad de fiabilitate.

Nenumăratele ore pe care echipele de ingineri și designeri ale ASUS  le petrec în căutarea configurației și aspectului optim al viitorului tău laptop rezultă într-o serie de experiențe deosebite în lumea reală, care pot ajuta la modelarea și îmbunătățirea viitoarelor produse. De aceea, ASUS este foarte interesată de feedback-ul tău, întrucât o recenzie sinceră ar putea ajuta și pe altcineva să își aleagă produsul potrivit, pe de-o parte, dar poate da idei noi producătorilor, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un upgrade perfect în viitor.

Dar satisfacția de a fi ajutat pe cineva nu este singurul lucru cu care te alegi de pe urma recenziei tale, ci vei primi și un an de extra-garanție pentru laptopul achiziționat. Liniștea sufletească pe care ți-o oferă acest supliment pentru garanție merită cu prisosință efortul de a scrie o recenzie.

Accesează site-ul promoției

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Procedura prin care poți obține anul de extra-garanție nu este una complicată și o poți urma fără să ai nevoie de cunoștințe specifice sau de abilități tehnice speciale.

Primul pas presupune verificarea produselor eligibile ASUS, pentru a te asigura că noul tău laptop intră sub incidența acestei campanii. Poți face asta consultând listele de produse participante de pe site-ul promoției, unde le vei găsi grupate după familia din care fac parte: ASUS LAPTOP, REPUBLIC OF GAMERS, STUDIOBOOK, TUF GAMING, VIVOBOOK sau ZENBOOK.

Al doilea pas este verificarea platformelor eligibile de pe care trebuie să faci achiziția. Ai la dispoziție 8 platforme: eMAG, ALTEX, Media Galaxy, PC Garage, FLANCO, evoMAG, CEL și ASUS România.

Al treilea pas este scrierea și publicarea recenziei. Pentru ca recenzia ta să fie considerată calificată, va trebui să aibă  un minim de trei propoziții (200 de caractere), să specifice părerea ta despre caracteristicile, funcțiile și aspectul produsului și să ofere detalii legate de produs formulate într-un mod ușor de înțeles.

În final, vei obține dezirabilul premiu exclusiv, constând într-un an de garanție extinsă pentru noul tău laptop. Succes!

Accesează site-ul promoției