HomeProduseLaptopuriVedetele anului: TOP 5 Cele mai tari sisteme ASUS din 2018
5 recomandari ASUS din 2018

Vedetele anului: TOP 5 Cele mai tari sisteme ASUS din 2018

Produsele ASUS aduc în permanență numeroase inovații pe piața sistemelor IT, iar 2018 a reprezentat o etapă prolifică pentru companie din acest punct de vedere. Am selectat cele mai interesante laptopuri și telefoane ASUS disponibile pe piață în 2018, care vor atrage interesul fanilor și în 2019. Lista cuprinde atât produse de gaming, cât și echipamente pentru productivitate și mobilitate.

5: Desktopul compact ROG Huracan (G21CN)

Desktopul rămâne arma supremă pentru mulți gameri. Obișnuiți cu tastatura de mari de dimensiuni, cu tastele bine reliefate, cu răspuns tactil și cu un mouse cu cablu, mulți jucători preferă modul clasic. ASUS a venit în întâmpinarea lor cu sistemul compact ROG Huracan G21, construit după cele mai stricte criterii de performanță. Este vorba de un desktop compact, cu un volum de numai 13 litri și design cu linii angulare ce-i conferă mai multă agresivitate.

ROG Huracan G21

ROG Huracan G21

Avantajele lui ROG Huracan G21: G21CN beneficiază de un element inedit, cu un rol funcțional bine-definit: un panou magnetic, ce poate fi pliat, pentru a înlesni ventilația sistemului. În momentul deschiderii capacului, sistemul intră automat într-un overclocking inteligent! Sistemul vine echipat cu procesor Intel Core i7 din generația a opta și placa video NVIDIA GeForce GTX 1080.

Urmărește prezentarea video Vezi ofertele pentru ROG G21CN

4: Noul ZenBook 14 cu NumberPad (UX433)

Seriile ZenBook 13, 14 și 15 cu NumberPad au adus o reîmprospătare de design în gama ZenBook, dimensiunea fiecărui model fiind compactată, obținându-se un raport ecran-capac de până la 95%, în cazul lui UX333. Funcționalitatea NumberPad integrată în touchpad îi conferă și mai multă productivitate pentru un laptop ultra-compact. Atunci când e activată, tastatura numerică virtuală funcționează simultan cu comenzile tactile tradiționale: deplasarea cursorului, zoom, scroll etc.

ASUS ZenBook 14 UX433 cu NumberPad

ASUS ZenBook 14 UX433 cu NumberPad

Avantajele lui ZenBook 14 UX443: Raportul de 92% dintre ecranul NanoEdge și capac te asigură că laptopul va avea o amprentă redusă pe masă și va reda imagini cu adevărat captivante. Vei aprecia funcționalitatea NumberPad și te vei întreba cum de a lipsit până acum de pe un portabil compact.

Urmărește prezentarea video ZenBook 14 Vezi ofertele (inclusiv modele fără Numberpad)

Pe lângă UX433 din gama ZenBook 14, trebuie să menționăm și elegantul Zenbook S UX391 Burgundy, un portabil ușor și stilat, foarte subțire, ce își poate face loc cu ușurință în poșeta unei doamne, care la final de an beneficiază de o ofertă atractivă.

3: Laptopul de gaming ROG G703

ROG G703 este construit pentru performanță extremă în cele mai noi jocuri, beneficiind de aportul brut al hardware-ului de ultimă oră. Procesorul Intel Core i9-8950HK cu șase nuclee fizice poate avea vârfuri de frecvență de până la 4.8GHz. Ecranul IPS, cu diagonala de 17,3 inci are o rată de reîmprospătare de 144Hz sincronizată cu o soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu 8GB memorie GDDR5. Laptopul este disponibil în mai multe configurații și poate fi achiziționat prin intermediul magazinelor IT din România.

ROG G703

ROG G703

Avantajele lui ROG G703: Performanța extremă în cele mai noi jocuri grație procesorului Intel Core i9-8950HK și a plăcii video NVIDIA GeForce GTX 1080, alături de ecranul cu refresh la 144Hz.

Mai multe detalii despre G703

Pe lângă puternicul ROG G703, utilizatorii români pot alege și modelele GL504 Hero II sau SCAR II și Zephyrus S (GX531), cel mai subțire notebook de gaming din lume.

2: Laptopul ZenBook Pro 15 (UX580) cu ScreenPad

Fără îndoială, cel mai titrat notebok al acestui an a fost ASUS ZenBook Pro UX580, un model performant ce a introdus revoluționarul ScreenPad. Acesta din urmă reprezintă o modalitate cu totul nouă și deosebit de interesantă de a interacționa cu laptopul.

Ecranul cu diagonala de 5,5 inci și rezoluție FHD este un touchpad Windows de precizie, care acceptă elementele de gestică devenite obișnuite. Funcția sa dublă a generat noi modalități de a introduce date și de a vedea rezultatele. Ecranul tactil, responsiv rezistă la amprente având o suprafațã dură și netedă pentru o operare ușoară. ScreenPad are multe caracteristici și funcții utile pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient și puteți personaliza cu ușurință acest lucru pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

Avantajele lui ZenBook Pro 15 UX580: Un pachet hardware de top, integrat într-un design compact demn de un profesionist, care pune acceptul pe productivitate și eleganță. Funcționalitatea ScreenPad, ecranul cu ramă îngustă și calitatea display-ului fac oferta de nerefuzat!

Vezi prezentarea video ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad Vezi ofertele online

1: Telefonul de gaming ROG Phone

După succesul Zenfone 5 și 5Z (cu telefoane robuste, performante, echipate cu două camere foto pe spate), ASUS a luat prin surprindere pasionații de gaming cu ROG Phone, lansat în România în luna noiembrie.

ROG Phone dispune de un sistem unic de răcire GameCool 3D cu cameră de vapori, senzori tactili AirTrigger cu ultrasunete și un design exclusivist, centrat pe jocuri, cu porturi montate pe lateral, ecran AMOLED cu efecte vizuale HDR, rată de reîmprospătare de 90Hz și timp de răspuns de 1ms pentru o experiență de gaming perfectă. Având la bază cea mai rapidă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz cu grafică optimizată Qualcomm Adreno 630, telefonul ROG a dărâmat vechile recorduri, stabilind un nou set de standarde pentru gamingul mobil.

ROG Phone

ROG Phone

Avantajele lui ROG Phone: Este un telefon extrem de performant ce duce procesorul Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la frecvența maximă de 2.96GHz grație sistemului de răcire. Poate rula orice joc mobil în cele mai bune condiții ale momentului, pe un ecran AMOLED la 90Hz. Paleta largă de accesorii îl recomandă pentru multiple scenarii de utilizare (de la modul gamepad/consolă la cel de PC)

Detalii, oferte și prezentarea video ROG Phone