HomeProduseLaptopuriVIDEO: Descoperă laptopul perfect pentru shotere, ROG Strix GL504GM Scar II
Prezentare video ROG STRIX GL504GM

VIDEO: Descoperă laptopul perfect pentru shotere, ROG Strix GL504GM Scar II

Sportul electronic din ziua de azi rivalizează cu orice altă competiție sportivă cu lungă tradiție. Indicatorii care definesc succesul unei competiții sunt depășiți atât în ceea ce privește numărul de telespectatori și spectatori, cât și valoarea totală a premiilor, competițiile cu premii în valoare de milioane de dolari fiind tot mai des întâlnite. Mizele sunt uriașe, resursele acordate sportivilor sunt tot mai mari, iar meciurile sunt mai interesante, fiind capabile să ridice în picioare publicul din sălile polivalente.

Atingerea perfecțiunii constă în controlul fiecărui factor ce influențează câștigarea unei partide, plecând de la psihicul jucătorului și terminând cu personalizarea hardware-ului. ASUS a înțeles că numai tehnologia de ultimă oră poate face diferența. Completată de ajustări fine, realizate în urma părerilor culese de la jucătorii profesioniști, tehnologia de top este adusă într-o formă ce valorifică abilitățile jucătorului.

Urmărește prezentarea video a laptopului ROG Strix GL504GM Scar II

Vezi ofertele pentru ROG Strix GL504GM

Noul ROG Strix SCAR II este construit în mod special pentru jucătorii de jocuri FPS

Jucătorii care fac diferența prin numărul mare de comenzi efectuate în fiecare secundă și luarea a mii de decizii, preferă sistemele rapide, care să returneze rapid rezultatele acțiunilor lor. ROG Strix SCAR II dispune de primul panou de 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns GTG de 3ms. Acest panou de top asigură efecte vizuale fluide și clare, permițând gamerilor să reacționeze instant și precis la ceea ce se întâmplă în joc.

Tastatura este un alt element cheie. Tastatura de gaming montată pe acest laptop, cu tehnologie HyperStrike Pro, are formatul inspirat de variantele desktop, incluzând patru taste rapide, iluminat RGB pe patru zone, compatibil Aura Sync și taste ergonomice cu o curbură adâncă de 0,25mm.

Tehnologia exclusivă ROG Overstroke activează mai devreme apăsarea tastei și are o cursă mai lungă pentru un control rapid, precis și fără efort. Tastatura are grupul de taste WASD iluminat, cu taste transparente și tehnologie N-key. Noua tastatură nu este doar rapidă și ergonomică, ci și durabilă, având nu mai puțin de 20 de milioane de apăsări.

Jocurile anului 2018 ocupă foarte mult spațiu, iar ASUS știe că un SSD nu este suficient. Includerea unei stocări duale format dintr-un SSD rapid, pe care este instalat sistemul de operare, alături de un hard disk spațios, care devine o adevărată bibliotecă pentru jocuri, a fost imperios necesară. Unitatea FireCuda SSHD este un hard disk avansat ce include un buffer flash pentru cele mai accesate fișiere, îmbunătățind dramatic vitezele de accesare. Încărcarea jocurilor este mai rapidă, utilizatorul având mia mult timp la dispoziție pentru joc și mai puțini timpi morți pentru copierea și încărcarea jocurilor.

Fiind vorba de un laptop, ASUS a ales o configurație cu multiple antene Wi-Fi pentru un gaming online mai stabil. Tehnologia patentată ROG RangeBoost utilizează o combinație de patru antene – localizate în spatele și în fața laptopului – cu un algoritm unic care scanează în mod constant și selectează cea mai bună pereche de antene pentru a acoperi punctele moarte, rezultând o arie de acoperire cu 30% mai largă față de configurațiile uzuale.