HomeStiriZenBook 13 UX333 este disponibil in Romania
ASUS ZenBook 13 UX333

ZenBook 13 UX333 este disponibil in Romania

Unul dintre cele mai rafinate portabile, ASUS ZenBook 13 UX333, a ajuns pe rafturile magazinelor din România. ZenBook 13 introduce uimitorul ecran ASUS NanoEdge, cu ramă foarte subțire pe toate cele patru laturi pentru un raport ecran/corp fără rival, de până la 95% și o experiență de vizualizare fără margini.

Vezi prețurile actualizate pentru Zenbook 13

Noul model dispune de o gamă completă de componente de înaltă performanță, inclusiv cel mai recent procesor quad core Intel Core i7, cu integrare Wi-Fi Gigabit, optimizat pentru standardul Intel Wireless-AC 9560. Designul ultracompact, care încorporează mecanismul ErgoLift, ce permite înclinarea tastaturii pentru utilizarea mai confortabilă, oferă fiecărui laptop cea mai redusă amprentă din clasa sa. ZenBook 13 integrează o nouă tastatură numerică, exclusivă, NumberPad, ce constă într-un keypad tactil, iluminat LED, integrat în touchpad.

Toate versiunile ZenBook 13 dispun de Wi-Fi din clasa gigabit și tehnologie ASUS Wi-Fi Master, pentru download ultrarapid și streaming fluid cu o rază mai mare și o rețea mai stabilă ca niciodată. Alături de acesta, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor să acceseze cu consum energetic redus toate beneficiile perifericelor și ale accesoriilor. Noul ASUS ZenBook 13 oferă libertatea de a lucra întreaga zi fără a reîncărca având o autonomie impresionantă de până la 14 ore.

Nu numai ASUS ZenBook 13 (UX333) este disponibil în România. Modelele cu diagonală mai mare ASUS ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533) au ajuns în magazine la prețuri cuprinse între aproximativ 4.200 lei și 6.700 lei.