HomeStiriRepublic of Gamers dezvoltă parteneriatul cu Aim Lab

Republic of Gamers dezvoltă parteneriatul cu Aim Lab

În cadrul evenimentului de lansare ROG „The Rise of Gamers” de la CES 2022 a fost anunțată o nouă versiune a jocului ROG Citadel XV. Această ediție dezvoltată în colaborare cu Aim Lab aduce o poveste complet nouă, personaje noi, grafică îmbunătățită și noi mini-jocuri.

Parteneriatul dintre ROG și Aim Lab se va dezvolta pe parcursul anului 2022. Colaborarea va include dezvoltarea unor produse de gaming suplimentare, integrări hardware și software, sincronizarea eco-sistemelor de iluminare interactivă din jocuri samd, toate acestea ajutând comunitățile de gaming să se dezvolte împreună.

Jocul ROG Citadel XV a prezentat o nouă hartă impresionantă, de 18 ori mai mare decât versiunea anterioară, „Easter eggs” speciale și multe alte lucruri de explorat. Acțiunea se desfășoară într-o armurărie rebelă, plină de armament ROG de ultimă generație. Aici, într-un mediu virtual familiar, participanții pot descoperi toate inovațiile și echipamentele noi ROG dezvăluite la CES 2022.

Aim Lab este platforma de antrenament aleasă de peste 20 de milioane de jucători din întreaga lume, concepută folosind date de performanță pentru a ajuta gamerii să se perfecționeze.