HomeProduseLaptopuriUn altfel de laptop – ROG Mothership
ROG Mothership

Un altfel de laptop – ROG Mothership

Laptopurile actuale sunt rezultatul unei lungi evoluții marcate de o mulțime de experimente ce au introdus noi elemente hardware. Forma pe care noi astăzi o consideră clasică a fost adoptată pe parcurs, fiind determinată de alegerile clienților.

ASUS a îmbunătățit permanent ergonomia modelelor sale introducând cele mai avansate subansamble hardware, cum ar fi NumberPad sau ScreenPad.

ROG Mothership

ROG Mothership

ROG Mothership (GZ700) are un design îmbunătățit bazat pe performanță și schimbă modelul în care percem laptopul.

Mothership (GZ700) este un nou desktop replacement care redefinește forma laptopurilor de gaming. În loc să stea așezat pe birou, ROG Mothership stă în poziție verticală pentru a absorbi mai mult aer în sistemul avansat de răcire. Tastatura se detașează și se pliază pentru a se potrivi diferitelor scenarii, oferind utilizatorilor libertatea de a găsi poziția perfectă, iar designul inovator oferă suficient spațiu pentru a pune toate difuzoarele direct sub ecran. Carcasa din aluminiu, prelucrată cu măiestrie, încadrează un ecran FHD de 17,3″ FHD, cu o rată de refresh de 144 Hz, timp de răspuns 3ms GTG și tehnologia G-SYNC. Acesta are la bază procesorul Intel Core i9-8950HK și dispune de cea mai recentă placă video NVIDIA GeForce RTX 2080.

Prezentare video: ROG Mothership