HomeProduseLaptopuriROG Strix SCAR Edition beneficiază de o reducere substanțială!
ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SCAR Edition beneficiază de o reducere substanțială!

ROG Strix SCAR Edition este un laptop conceput în mod exclusiv pentru cei mai abili tragători, implicați în cele mai dificile misiuni de luptă. Dacă jocurile de tip FPS (First Person Shooter) sunt preferatele tale, atunci ROG Strix SCAR este arma perfectă pe care o poți lua cu tine oriunde, oricând.

Laptopul de gaming ROG Strix SCAR Edition, disponibil acum la reducere în oferta eMag, este echipat cu un procesor Intel Core i5-8300H cu frecvențe de vârf de până la 4GHz, ecran Full HD de 15.6″, unitate de stocare Hybrid FireCuda de 1TB și un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB.

Vezi oferta pentru ROG Strix SCAR Edition!

Avantaj Competitiv!

ROG Strix SCAR Edition aduce un avantaj competitiv în cele mai apreciate jocuri de tip FPS precum Counter-Strike, Overwatch sau Team Fortress 2. Laptopul beneficiază de un finisaj gri metalic ce amintește de culoarea specifică armelor. O carcasă compactă integrează un sistem de răcire sofisticat ce ține lucrurile sub control atunci când bătălia este foarte încinsă. Cele mai moderne soluții de stocare, HDD hybrid FireCuda de 1TB, plus 8GB de memorie RAM DDR4, de înaltă performanță, tactată la 2666MHz, garantează o experiență superioară de gaming.

Bazată pe arhitectura Pascal, ce mai recentă soluție grafică NVIDIA GeForce GTX din Seria 10 oferă performanțe extraordinare în jocuri, tehnologii de ultimă generație și experiențe VR foarte realiste. GeForce GTX Seria 10 suportă DirectX 12, permitându-vă să vă bucurați de cele mai noi efecte grafice și tehnici de randare, pentru experiențe mai realiste ca niciodată în jocuri.

Prezentare video ROG Strix SCAR Edition