HomeCum să...Cum poți instala mai multe aplicații ScreenPad?!
ASUS ScreenPad Toolbar

Cum poți instala mai multe aplicații ScreenPad?!

Futurist și spectaculos, touchpad-ul ScreenPad este în primul rând un instrument util, care ne ajută în activitatea de zi cu zi. Aplicațiile ScreenPad sunt niște instrumente puternice și extensibile care vă ajută să lucrați și să vă jucați. ScreenPad vă oferă, de asemenea, o nouă modalitate de a lucra și de a interacționa cu aplicațiile Windows.

Acces rapid cu aplicația Launcher

Launcher vă oferă acces instantaneu la aplicațiile Windows standard de pe laptop. Aplicațiile ScreenPad sunt plug-in-uri dedicate care apar în bara de instrumente ScreenPad și rulează în ecranul ScreenPad. Lista de aplicații ScreenPad de la ASUS și de la alți dezvoltatori crește tot timpul!

Cum puteți vedea toate aplicațiile ScreenPad!

Pentru a vedea toate aplicațiile ScreenPad disponibile, deschideți lista All Apps din Windows și căutați sub „S”. Puteți găsi mai multe informații despre orice aplicație în Windows Store. Când sunt disponibile noi actualizări ale aplicațiilor ScreenPad sau un nou ScreenPad în magazinul Windows, apare simbolul „New” în pictograma ScreenPad Settings din extrema dreaptă a barei de instrumente ScreenPad. Actualizările aplicațiilor ScreenPad vor fi instalate automat.

Instalați alte aplicații pentru ScreenPad!

În Setările ScreenPad, faceți clic pe „Get more apps” pentru a vedea ce aplicații noi sunt disponibile în magazinul Windows. De asemenea, puteți descoperi noi aplicații ScreenPad prin intermediul serviciului ASUS Giftbox de pe laptopul dumneavoastră: acesta va detecta laptopul cu ScreenPad și va afișa aplicațiile ScreenPad noi și pe cele recomandate.

ASUS ScreenPad Launcher

ASUS ScreenPad Launcher

Dacă faceți clic pe un link sugerat în Giftbox, veți ajunge la magazinul Windows, de unde puteți descărca și instala aplicația. Odată ce descărcarea este terminată, puteți verifica aplicația nou instalată din bara de instrumente ScreenPad. Puteți modifica ce aplicații sunt afișate făcând clic pe „Customize Toolbar” din setările ScreenPad.

Dacă sunteți dezvoltator de software, verificați site-ul Web SDK ScreenPad. Veți găsi toate resursele de dezvoltare de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să creați propriile aplicații și extensii ScreenPad, incluzând SDK, documentație și instrucțiuni.

Tutorial ScreenPad – Cum instalezi mai multe aplicații

Află mai multe despre ScreenPad.