HomeStiriASUS ne oferă un tutorial pentru ScreenPad
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

ASUS ne oferă un tutorial pentru ScreenPad

ASUS a prezentat în cadrul Computex 2018 primul notebook din lume ce beneficiază de un touchpad diferit de modelele regăsite pe portabilele obișnuite. ScreenPad este un ecran tactil, mat, transformat în touchpad pe care se pot instala o mulțime de aplicații dedicate. ScreenPad schimbă modul în care putem interacționa cu laptopul, touchpadul având o interfață grafică proprie ce se poate transforma la nevoie în tastatură numerică sau controale pentru Youtube sau Media Player.

ASUS ZenBook Pro 15 (UX580) nu numai că este un portabil extrem de puternic, cu procesor Intel Core i9, hexa-core, din cea de a opta generație și 16GB de memorie RAM, ci și un deschizător de drumuri pentru viitoarele notebook-uri high-end.

ScreenPad dispune de funcții adaptive, cu instrumente dependente de context, pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și productivitatea și este complet personalizabil, permițând utilizatorilor să-și individualizeze experiența de lucru. Aplicațiile suportate în mod curent includ: Microsoft Word, Excel, PowerPoint și YouTube, în curs de pregătire fiind alte aplicații populare precum ASUS Sync, care le va permite utilizatorilor să controleze telefonul via ScreenPad.

ScreenPad oferă, de asemenea, o excelentă oportunitate pentru dezvoltatori de a crea noi aplicații dedicate sau moduri de integrare a aplicațiilor desktop, oferind utilizatorilor posibilități nelimitate.

Notebook-ul ASUS ZenBook Pro 15 UX580GE este așteptat în România în cel de-al treilea trimestru din 2018, prețurile pornind de la aproximativ 8000 de lei (TVA inclusiv). Urmărește o prezentare video aici.