HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ASUS ZenBook S UX391
ASUS ZenBook S (UX391)

Prezentare video: ASUS ZenBook S UX391

ASUS ZenBook S UX391 reprezintă forța și portabilitatea disponibilă într-o carcasă rafinată, ce nu lasă loc pentru niciun compromis. Ultraportabilul de 13,3 inci cu Windows 10 oferă performanță pentru utilizatorii aflați în mișcare, fiind testat pentru a îndeplini standardele militare MIL-STD-810G de durabilitate.

ZenBook S UX391 are un profil de numai 12,9mm și un corp metalic de numai 1Kg. ZenBook S este finisat în culorile Deep Dive Blue sau Burgundy Red cu margini Rose Gold tăiate cu diamantul, completate de finisajele metalice inspirate de filosofia Zen, pentru un aspect premium.

Laptopul încorporează noua balama ErgoLift ce permite înclinarea tastaturii cu 5,5 grade pentru mai mult confort în utilizare. Această soluție tehnică a determinat renunțarea la piciorușele mari de cauciuc, pe care le putem întâlni pe alte modele. Răcirea se face mai ușor datorită spațiului creat între laptop și masă.

ASUS ZenBook S (UX391)

ASUS ZenBook S (UX391)

Carcasa ridicată îmbunătățește fluxul de aer și performanța audio. Având la bază procesoarele Intel Core din cea de a opta generație și SSD-urile super-rapide PCIe x4, ZenBook S dispune, de asemenea, de ecrane touchscreen 4K UHD NanoEdge și oferă o autonomie de până la 13,5 ore, pentru performanțe pe tot parcursul zilei de lucru. Pentru conectivitate ultra-rapidă, două dintre cele trei porturi USB-C suportă Thunderbolt 3.

Prezentare ASUS ZenBook S UX391

ASUS ZenBook S (UX391UA) devine foarte interesant pentru utilizatorii români, laptopul fiind deja disponibil în țara noastră la un preț de aproximativ 5500 de lei cu TVA inclus (configurație cu procesor Intel Core i7-8550U, 8GB RAM și 256GB SSD).