HomeProduseLaptopuriLaptopurile convertibile au devenit un etalon al succesului ASUS
ASUS VivoBook Flip 14 NanoEdge

Laptopurile convertibile au devenit un etalon al succesului ASUS

ASUS a adus pe piață o serie de laptopuri convertibile, cu un grad de utilitate ridicat, ce au fost bine primite de către public.

Chris Walker, Vicepreședinte Intel pentru Client Computing Group, a descris parteneriatul cu ASUS pe partea de notebook-uri convertibile. “Atunci când am redefinit laptopul în anul 2011, odată cu lansarea Ultrabook, ASUS a răspuns primul prin livrarea unui ZenBook ce era subțire, stilat și puternic. Sinergia noastră în inovare continuă și în prezent. Imaginând noi laptopuri unice prin design și funcții, cu experiențe bogate susținute de AI, acestea vor transforma modul în care oamenii vor interacționa cu PC-urile pentru a realiza lucruri uimitoare.”

VivoBook Flip 14 (TP412)

VivoBook Flip 14 (TP412) este un nou membru al seriei VivoBook Flip de laptopuri convertibile echipate cu Windows 10. Dispunând de un ecran rabatabil la 360 de grade, dispozitivul poate fi utilizat ca notebook, stand, în mod cort și mod tabletă – sau în orice alt mod între acestea. VivoBook Flip 14 are un profil subțire de 17,6mm, cântărește doar 1,5Kg și dispune de ecranul touchscreen ASUS NanoEdge cu ramă subțire de 6,15mm pentru o experiență mai captivantă și un raport ecran/corp de 82%.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Acesta are la bază procesoarele Intel Core i7 din a opta generație, 16GB de memorie RAM pentru performanțe ridicate și eficiență energetică și dispune de SSD-uri de până la 1TB pentru stocare rapidă, de mare capacitate. VivoBook Flip 14 este echipat, de asemenea, cu un touchpad cu senzor de amprente pentru autentificarea printr-o singură atingere via Window Hello și oferă suport pentru stiloul electronic activ Window Hello pentru intrări precise și scris de mână cât mai natural.

VivoBook S13 (S330)

VivoBook S13 este primul notebook ce beneficiază de un panou NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 89%. Rama incredibil de subțire de 4,3mm a permis ca panoul de 13 inci al laptopului VivoBook S13 să fie montat într-o carcasă similară ca dimensiuni cu cea a unui model tradițional de 11 inci. În ciuda dimensiunii compacte, VivoBook S13 oferă performanțe fără compromis. Având procesoare Intel Core i7 din a opta generație și grafică NVIDIA GeForce MX150, VivoBook S13 are puterea de a aborda cu ușurință orice sarcină.