HomeProduseLaptopuriASUS ROG Strix G15: laptopul de gaming care știe să poarte și cravată
ASUS ROG Strix G15

ASUS ROG Strix G15: laptopul de gaming care știe să poarte și cravată

Un laptop de gaming poate fi un accesoriu elegant, care se poate asorta perfect cu orice ambient. Ce-ai zice de un sistem care ziua poate trona cu sobrietate pe biroul tău, executând cu nonșalanță facilele sarcini office pe care i le dai, iar noaptea se poate transforma într-un mic monstru de computer, care rulează cele mai recente jocuri la un nivel de calitate superior, inclusiv cu tehnologii noi și solicitante precum ray tracing-ul în timp real?

Dacă un astfel de sistem ți-ar cam face cu ochiul, am găsit pentru tine o ofertă excelentă pentru elegantul ASUS ROG Strix G15 G512 LV, un laptop de gaming cu un design stilat și interesant, care ascunde sub capotă o putere de calcul impresionantă. Configurația puternică a fost creată în jurul unui combo redutabil format dintr-o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060 și un procesor Intel Core i7 10870H de generația a 10-a. Cei  16 GB de memorie RAM DDR4-3200 ajută sistemul să se achite cu succes de orice sarcină, fie că este vorba despre muncă sau distracție, iar stocarea rapidă pe un SSD de 512 GB accelerează semnificativ timpii de încărcare ai aplicațiilor.

Vezi oferta online

Noua arhitectură Turing a plăcii grafice include o combinație de nuclee CUDA, RT și Tensor, beneficiind astfel de shadere programabile, inteligență artificială și ray tracing în timp real pentru a îmbunătăți iluminarea și efectele din jocuri, de la reflexiile mult mai realiste la umbrele aflate în mișcare. Aceasta putere de procesare ieșită din comun poate fi, de asemenea, utilizată pentru a accelera o serie de sarcini de lucru, de la crearea de conținut și modelare 3D la soluții de învățare algoritmică (deep learning).

Ecranul IPS de 15,6 inchi oferă o rezoluție Full HD (1920 x 1080), are o rată de reîmprospătare rapidă de 144 Hz care fluidizează afișarea imaginilor din jocuri și este tratat anti-strălucire. În partea de jos a ecranului există un decupaj asimetric care a devenit deja o marcă a stilului ASUS, însă nu are doar valențe estetice, contribuind și la asigurarea unui flux de aer eficient pentru răcire.

Tastatura iluminată are taste chiclet bine spațiate și un design al barei de spațiu care imită decupajul ecranului și beneficiază patru zone de iluminare RGB și de tehnologia ASUS NumberPad, o soluție comodă care îți oferă blocul numeric al tastaturilor desktop într-o formă virtuală pe care o poți activa când ai nevoie.

Și pentru că l-am găsit la promoție, te poți aștepta și la un cadou odată cu noul tău laptop de gaming, mai precis jocul Fortnite Splash Squadron. Campania este valabilă în perioada 31.12.2020 – 30.06.2021, în limita stocului disponibil.