HomeStiriLansariCelebra baterie ZenPower devine și mai atractivă, poate încărca dispozitive la 18W
Acumulator extern ASUS ZenPower 10000 PD

Celebra baterie ZenPower devine și mai atractivă, poate încărca dispozitive la 18W

ASUS ZenPower este una dintre cele mai apreciate serii de baterii externe (power bank) ce-au existat vreodată. Compacte, fiabile, performante și cu mari capacități, acestea sunt alese de utilizatori indiferent de brandul dispozitivelor mobile din dotare.

ASUS ZenPower 10000 PD marchează o evoluție, noua baterie putând încărca telefonul, tableta sau chiar laptopul cu până la 18W. Fața power bank-ului este de dimensiunea unui card bancar (78,8 x 55,8 mm), iar greutatea produsului e de doar 186 de grame. În interior se găsește un sistem miniatural cu 2 celule litiu-ion din clasa celor de pe automobilele electrice (EV).

Capacitatea unei baterii ASUS ZenPower 10000 PD este de 10000 mAh, aceasta încărcându-se complet în doar 3 ore. Activarea funcției Fast-Charging este semnalizată de un LED albastru. Cu acest power bank vei putea încărca două dispozitive mobile simultan, folosind atât portul USB-C, cât și pe cel USB tip A.

VEZI OFERTA ONLINE

Acumulator extern ASUS ZenPower 10000 PD

Acumulator extern ASUS ZenPower 10000 PD

Un alt lucru interesant este facilitatea Pass-Through Charging, atunci când conectezi bateria la priză în vederea încărcării prin USB-C, poți încărca un telefon prin ieșirea USB tip A. Tehnologia încorporată de limitare automată a curentului de intrare (AICL) evaluează specificațiile adaptorului utilizat la priză pentru a preveni supra-curentul sau supra-tensiunea, ajutând la menținerea adaptorului la temperatura ideală pentru o încărcare sigură.

ASUS ZenPower 10000 PD dispune de 11 funcții integrate pentru încărcarea sigură a dispozitivelor. PowerSafe monitorizează temperatura, uniformizează atât tensiunea de intrare, cât și cea de ieșire și protejează împotriva scurtcircuitelor. Bateria a fost certificată pentru siguranță, nivelurile de interferență electromagnetică (EMI) și performanțele de încărcare de către 7 organizații internaționale de testare de top. De asemenea, este în conformitate cu standardele Comisiei Electrotehnice Internaționale (IEC), astfel încât o puteți transporta oriunde cu încredere.

VEZI OFERTA ONLINE