HomeReduceri și oferte specialeTelefoanele ASUS pot fi ale tale de Black Friday
ASUS ZenFone 7

Telefoanele ASUS pot fi ale tale de Black Friday

Cele mai puternice telefoane ASUS pot fi achiziționate în perioada Black Friday la un super preț. Modelele ZenFone 7 și ROG Phone 3 Strix sunt oferite împreună cu o baterie externă ASUS ZenPower de 10050 mAh. Pachetul este o alegere excelentă, noile tehnologii putând să fie la dispoziția fecărui utilizator pasionat de tehnologie.

Promoția ASUS se derulează în perioada 13-15 noiembrie 2020, în limita stocurilor disponibile.

Vezi oferta online

Telefonul ROG Phone 3 Strix ZS661KS oferă 256GB spațiu de stocare și 8GB memorie RAM. Noul model fabricat de ASUS integrează o platformă mobilă Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+, montată în spatele unui ecran AMOLED, HDR10+, cu frecvența de 144Hz. Imaginile generate de ecranul AMOLED sunt pur și simplu superbe, jocurile fiind mai captivante datorită culorilor intense.

Telefonul de Gaming ROG Phone 3 Strix Edition

ROG Phone 3 Strix Edition cu ecran AMOLED

ASUS ZenFone 7 are la bază o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 5G la 2,84 GHz, construită cu ajutorul unei tehnologii fine de producție pe 7 nm. Seria a fost construită pentru a oferi o experiență excelentă în fotografia mobilă, cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 și o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcție de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilități EIS, pentru rezoluții ultra-înalte și performanțe stabile în înregistrarea video.