HomeProduseLaptopuriLaptopuri ASUS în oferta Black Friday 2020
Black Friday 2020 ASUS Romania

Laptopuri ASUS în oferta Black Friday 2020

De Black Friday ASUS România a pregătit o mulțime de oferte greu de refuzat. În perioada 13-15 noiembrie 2020, în limita stocurilor disponibile, veți putea achiziționa cele mai interesante laptopuri ale anului la super prețuri. Principala atracție este reprezentată de gama VivoBook M433, modelele listate având acum cel mai bun preț din an. Pentru ca lucrurile să devină și mai atractive, ASUS oferă cadou o pereche de căști TUF Gaming pentru ficare laptop VivoBook M433 achiziționat.

Vezi oferta online

Laptopurile VivoBook M433 sunt disponibile în toate cele patru culori, în limita stocului, așa că fiecare client își poate alege un laptop în culoarea preferată. VivoBook M433 este echipat cu ecran NanoEdge cu rezoluție Full HD, ramele subțiri permițând încadrarea unui panou mai mare într-o carcasă mai mică. Ecranul Full HD oferă experiențe vizuale captivante, alături de unghiurile largi de vizualizare și o reproducere excelentă a culorilor.

Noile laptopuri au la bază procesoarele mobile AMD Ryzen 4000 cu 8 GB memorie RAM și grafică AMD Radeon, făcându-le perfecte pentru multitasking și divertismentul de înaltă definiție.

Lista completă a produselor aflate la reducere poate fi consultată accesând linkul de mai jos.

Vezi oferta online