HomeProduseLaptopuriCumperi un laptop VivoBook 14 X403 și primești cadou un DVDRW extern
ASUS VivoBook 2020

Cumperi un laptop VivoBook 14 X403 și primești cadou un DVDRW extern

Laptopurile compacte și ușoare pot fi transportate oriunde ne dorim, grație avansului tehnologic. Dar modelele compacte nu pot accesa DVD-uri de pildă, lucru necesar în anumite scenarii de școală online, când anumite materiale sunt disponibile pe discuri optice. O unitate DVD externă este binevenită în dotarea unei familii cu școlari și nu numai. DVD-ul de la nuntă sau botez poate fi transferat în cloud cu ajutorul unui dispozitiv pe USB.

Pe această idee,  ASUS VivoBook 14 X403JA este însoțit acum de un cadou foarte practic – o unitate optică externă ASUS SDRW-08U7M-U,  în valoare de 149 de lei.

DVD extern ASUS SDRW-08U7M-U

DVD extern ASUS SDRW-08U7M-U

Avantajul unui DVD-RW extern este evident. Poți reda DVD-urile vechi din colecție, poți revedea materialele indisponibile online și chiar inscripționa date pe un DVD pentru arhivare sau transfer.

Vezi oferta online

Laptopul ASUS VivoBook 14 X403JA este echipat cu un procesor Intel Core i5-1035G1 din generația a zecea, ecran NanoEdge FullHD de 14 inchi, 8GB de memorie RAM și un SSD de 512GB.

VivoBook 14 oferă o autonomie superioară datorită bateriei de calitate foarte bună cu care este echipat. Tehnologia ASUS de încărcare a bateriei (ASUS Battery Health Charging) asigură o experiență de încărcare în condiții de siguranță superioare datorită măsurilor specifice ce reduc rata de expansiune a bateriei în timpul procesului de încărcare pentru a o menține în condiții optime.