HomeProduseLaptopuriSoluțiile ASUS ExpertCenter pentru Sănătate
ASUS ExpertCenter D9 SFF

Soluțiile ASUS ExpertCenter pentru Sănătate

ASUS prezintă soluțiile sale ExpertCenter pentru domeniul Sănătății prin intermediul unui studiu de caz realizat la Spitalul de specialitate Harley Street din Londra cu chirurgul ortoped Ali Noorani, directorul medical al departamentului de ortopedie.

Un spital gestionează o bază mare de radiografii cu raze X, RMN-uri și ecografii cu ultrasunete, iar medicii au nevoie să le poată accesa pentru a le arăta pacienților. Atunci când discută cu ei despre o potențială intervenție chirurgicală, laptopurile convertibile ASUS ExpertBook se dovedesc utile în prezentarea procedurilor și accesarea analizelor.

După externare, medicii mențin legătura cu pacienții ce trebuie urmăriți în procesul de recuperare. În această perioadă, ei apelează la programe destul de sofisticate, telemedicina funcționând cu ajutorul tehnologiei. Sunetul trebuie să fie foarte clar, iar imaginea la un nivel foarte bun. Medicul Ali Noorani rememorează cât de diferite erau lucrurile în urmă cu vreo 5 ani. Astăzi tehnologia le permite cadrelor medicale să fie într-o comunicare continuă în cadrul comunității științifice internaționale.

În domeniul medical, computerele trebuie să fie robuste și foarte sigure, căci prelucrează informații confidențiale despre pacienți.  Departamentul IT central monitorizează toate echipamentele din spital cu ajutorul Panoul de Control centralizat, pentru a se asigura că toată tehnologia lucrează eficient.

ASUS Control Center este un software pentru administrare IT centralizată. Acesta poate monitoriza şi controla serverele şi staţiile de lucru ASUS, precum şi produsele comerciale, inclusiv laptopuri, sisteme desktop, PC-uri AiO (All-in-One), echipamente client compacte şi soluţii de afişare digitală.

ASUS ExpertCenter D9 SFF

ASUS ExpertCenter D9 SFF este unul dintre produsele prezentate în clip. Acest desktop compact – cu un volum de doar 9 litri – oferă maximum de productivitate și fiabilitate, beneficiind de platforma Intel vPro Enterprise pentru management IT. Computerul este testat conform standardului militar MIL-STD 810H pentru durabilitate. ExpertCenter D9 SFF include facilități de securitate enterprise – precum TPM 2.0, slot Kensington etc – și oferă o conectivitate cuprinzătoare pentru utilizarea în mediul corporate. El poate fi administrat și upgradat cu ușurință, nefiind nevoie de scule în acest sens.

Soluțiile ASUS ExpertCenter sunt apreciate atât pentru calitate și performanțele lor, cât și pentru fiabilitatea suportului care le însoțește.