HomeReduceri și oferte specialeZenfone 8, smartphone-ul compact și puternic e și mai atractiv în Summer Sale
Summer Sale - Zenfone 8

Zenfone 8, smartphone-ul compact și puternic e și mai atractiv în Summer Sale

Toată lumea adoră acele momente când cineva „dă din casă” informații cu un impact potențial considerabil. Așa că o să-ți dăm și noi din casă ceva care are potențialul de a-ți schimba în bine viața digitală: excelentul Zenfone 8 este disponibil în două variante, la un preț atractiv, într-o promoție de care poți profita apăsând butonul de mai jos!

VEZI OFERTA ONLINE

Zenfone 8 este un smartphone compact și rapid, cu designul axat pe portabilitate. Bazat pe platforma mobilă Snapdragon 888 5G, are un ecran de 5,9 inchi Samsung AMOLED, baterie de 4.000 mAh și rezistență IP68 la apă și praf. În clasa dispozitivelor compacte este unul dintre cele mai puternice telefoane mobile lansate în 2021. Totodată, este laureat Red Dot Product Design Award 2021, titlu acordat ca o recunoaștere a designului de înaltă calitate.

Performanțe superbe bazate pe  Qualcomm Snapdragon 888 5G cu GPU Adreno 660

Zenfone 8 este cel mai puternic Zenfone din istorie. Este motorizat de o platformă flagship fabricată pe baza unui proces de producție pe 5 nm, Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile Platform, având până la 16 GB de RAM LPDDR5 la 6400 Mbps și un ROM de 256 de GB.

RAM-ul este cu până la 16% mai rapid decât RAM-ul LPDDR5 standard, iar procesorul este cu până la 25% mai rapid decât procesoarele generației anterioare, în vreme ce performanța grafică a fost sporită cu o incredibilă valoare de 35%, ceea ce-i conferă lui Zenfone 8 o performanță fără efort în orice sarcină.

Zenfone 8 dispune, de asemenea, de cele mai rapide viteze 5G cu putință, în plus față de cea mai recentă tehnologie WiFi 6E cu suport pentru banda de 6 GHz, pentru conexiuni mai rapide și mai stabile.

Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Telefonul compact ASUS Zenfone 8 cu rezistență IP68 la apă și praf

Perfecțiune vizuală: ecran AMOLED Samsung la 120 Hz

Ecranul ultra-rapid AMOLED de 120 Hz cu timpul său de răspuns de 1 ms asigură o defilare foarte lină și imagini lipsite de blur. În colaborare cu Pixelworks, lider în materie de procesare vizuală, telefonul redă imagini foarte realiste, acoperind în proporție de 112% gamutul de culoare DCI-P3 și randând fiecare culoare mai fidel, cu o acuratețe Delta-E a culorilor subunitară. Ecranul este, de asemenea, certificat HDR10+ pentru a scoate în evidență detaliile chiar și în cele mai întunecate scene.

Pentru a menține aspectul impecabil mai multă vreme, ecranul este protejat de cea mai recentă și mai dură sticlă produsă vreodată, Corning Gorilla Glass Victus™, care a fost testată pentru o rezistență la cădere de la o înălțime de până la doi metri.

Prin design, ecranul de 5,9 inchi al lui Zenfone 8 are dimensiunea perfectă pentru operare cu o singură mână. Noul „One-handed Mode” le oferă utilizatorilor controlul deplin și confortabil folosind doar degetul mare – o glisare în jos din marginea ecranului reduce dimensiunea ferestrei și aduce la îndemână toate controalele. Utilizatorii pot ajusta chiar și înălțimea ferestrei, pe baza preferințelor proprii.

VEZI OFERTA ONLINE

Baterie puternică de 4.000 mAh

În pofida dimensiunilor sale compacte și prietenoase cu orice buzunar, Zenfone 8 conține o baterie puternică de mare capacitate, de 4.000 mAh, care îl menține pe Zenfone 8 în funcțiune mai mult timp, cu un adaptor HyperCharge de 30 de wați pentru încărcare rapidă.

Noul „System Mode” din ZenUI 8 le permite utilizatorilor să aleagă între autonomia bateriei și performanță în funcție de nevoile lor, cu mai multe moduri automate între care utilizatorii pot comuta cu ușurință. „Advanced Mode” le permite utilizatorilor să regleze fin parametrii de performanță ai bateriei în funcție de propriile preferințe.

Camere Sony pe față și pe spate

Sistemul de camere duale de pe Zenfone 8 capturează fiecare moment prețios cu o calitate superbă a fotografiilor, în orice condiții. Camera principală wide-angle de 64 MP Sony IMX686 oferă o rezoluție și o sensibilitate la lumină fără precedent, pentru fotografii perfecte pe timp de zi sau de noapte.

Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Telefonul compact ASUS Zenfone 8

Camera secundară cu unghi ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 permite o libertate și mai mare a compoziției cadrelor și poate realiza și fotografii macro incredibile. În combinație cu senzorul principal, camera cu unghi ultra-larg permite și capturarea unor cadre HDR impresionante și a fotografiilor realizate în condiții de iluminare scăzută, amplificând de până la 4 ori luminozitatea imaginilor întunecate.

Autofocalizarea dual-pixel este extrem de rapidă, iar gama largă de focalizare reduce blur-ul în fotografiile de grup. Camera frontală Sony IMX663 realizează selfies excelente ocupând cât mai puțin spațiu cu putință pe ecran și suportă, de asemenea, autofocalizare dual-pixel pentru imagini extrem de clare.