HomeReduceri și oferte specialeZenfone 8 Flip: oferta cea mai fierbinte a verii
Summer Sale - Zenfone 8 Flip

Zenfone 8 Flip: oferta cea mai fierbinte a verii

Dacă te-ai săturat de decupajele pentru camera frontală ale smartphone-urilor recente și ai nostalgia ecranelor perfecte de odinioară, alegerea optimă pentru tine ar fi un smartphone Zenfone 8 Flip, care continuă povestea de succes a inovatoarei Flip Camera, modulul rabatabil motorizat care permite realizarea de fotografii și video de aceeași înaltă rezoluție și pe post de cameră principală și pe post de cameră selfie.

Și ai noroc, pentru că tocmai l-am găsit pentru tine în două variante cu prețuri atractive, într-o promoție pe care o poți accesa cu un simplu clic pe butonul de mai jos.

VEZI OFERTA ONLINE

Alege unghiul potrivit cu cele 3 camere

În acest sistem cu trei camere, cea principală are lentilă cu unghi larg, rezoluție înaltă cu Sony IMX686 64 MP, autofocalizare cu detecția fazei dual-pixel pentru menținerea unei focalizări ultra-clare asupra subiecților. Se adăugă tehnologia Quad Bayer și o sensibilitate la lumină sporită pentru realizarea de fotografii uimitoare atât ziua, cât și noaptea.

Camera secundară cu obiectiv ultra-larg este echipată cu un senzor Sony IMX363. Aceasta permite fotografierea macro de până la 4 cm, pentru imagini de aproape cu detalii incredibile. Cea de-a treia cameră are obiectiv telefoto, care permite un zoom optic 3X, un zoom total de până la 12X și tranziții perfecte între camere în timpul înregistrării.

Telefonul Zenfone 8 Flip și accesoriile din cutie

Telefonul Zenfone 8 Flip și accesoriile din cutie

Hardware de top, pe platformă Qualcomm Snapdragon 888 5G

Zenfone 8 Flip utilizează cea mai recentă platformă mobilă de top Qualcomm Snapdragon 888 5G, construită pe baza unui proces de producție pe 5 nanometri. Acest procesor oferă o performanță cu până la 25% mai rapidă, iar grafica este randată cu până la 35% mai rapid comparativ cu generația anterioară.

Noul smartphone axat pe fotografie, Zenfone 8 Flip este echipat, de asemenea, cu un superb ecran AMOLED Samsung, oferind o experiență vizuală excepțional de captivantă, cu culori ultra-vii. Ecranul NanoEdge este complet întins pe fața terminalului, 100% lipsit de decupaje, iar rata de refresh urcă la 90 Hz.  Tunat în colaborare cu Pixelworks, firmă de top în industria de procesare vizuală, ecranul oferă o experiență vizuală superbă, îmbunătățită cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și tehnologia DC Dimming. Ecranul este certificat HDR10+ pentru a putea reda detalii chiar și în cele mai întunecate scene.

Design ergonomic și autonomie de cursă lungă

Zenfone 8 Flip a fost reproiectat pentru a permite o priză mai bună, menținând însă o baterie mare. Spatele curbat 3D a fost atent reproiectat pentru o priză optimă. Senzorul de amprentă este integrat în display pentru a debloca telefonul simplu și intuitiv.

Durata de viață excepțională a bateriei, potrivită pentru un ritm digital non-stop este asigurată de baterii de mare capacitate – 5000 mAh. Sistemele avansate de administrare a bateriei maximizează durata de viață, iar noul System Mode din sistemul de operare ZenUI 8 are o varietate de moduri automate de administrare a alimentării pe care utilizatorii le pot comuta cu ușurință în funcție de nevoile lor, de la performanță maximă la durată de viață maximă a bateriei. Configurarea manuală avansată a parametrilor de economisire a energiei este, de asemenea, posibilă.