HomeProduseLaptopuriCălătorești mult? Fă-ți un serviciu și ia-ți un ZenBook 13 OLED la un preț foarte bun
Laptop ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA

Călătorești mult? Fă-ți un serviciu și ia-ți un ZenBook 13 OLED la un preț foarte bun

Dacă pe vremuri aveai nevoie de o geantă și de o musculatură antrenată pentru a lua după tine un laptop oriunde mergeai, azi este suficient să-l bagi într-un rucsac și este puțin probabil să ai vreo problemă cu greutatea. Mai ales dacă folosești un ZenBook 13 OLED UX325EA, care este mai portabil ca niciodată, fiind mai subțire, mai ușor și incredibil de compact.

În pofida formatului compact, acest laptop include HDMI, Thunderbolt 4 USB-C, USB Tip-A și un cititor carduri MicroSD, oferindu-ți o versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 13 este o alegere perfectă pentru un stil de viață foarte mobil, fără efort.

Iar dacă mai și profiți de oferta excelentă pe care am găsit-o pentru tine apăsând butonul de mai jos, probabil că azi este cu adevărat ziua ta norocoasă.

VEZI OFERTA ONLINE VEZI OFERTA ESHOP

Design compact și ușor

Designul complet metalic compact, subțire și ultra-ușor al modelului ZenBook 13 face din acesta companionul ideal pentru călătorii. Este cel mai subțire laptop de 13 inchi din lume dotat cu un set complet de opțiuni de conectivitate, inclusiv HDMI și USB Tip-A, astfel încât vei putea să te bucuri de conectivitate versatilă oriunde te-ai afla. Datorită autonomiei incredibile a modelului ZenBook 13, nu este o problema să călătorești fără să ai un încărcător la îndemână. Atunci când trebuie să reîncarci bateria, funcția de încărcare rapidă poate reîncărca bateria pana la 60 % în doar 49 de minute, astfel încât vei fi gata de lucru imediat.

Un alt element deosebit de atractiv al acestui laptop este cromatica Liliac Mist, care este o nuanță lucioasă, ce reflectă calm și liniște. Culoarea carcasei menține însă un aspect profesional și inteligent, laptopul dispunând și de o variantă specială, ușor descentrată a faimosului finisaj metalic ZenBook.

Laptopuri ASUS cu ecran OLED

Laptopuri ASUS cu ecran OLED

Combinație hardware superbă și consum eficient

ZenBook 13 este echipat cu un ecran cu patru laturi NanoEdge, luminos și clar, cu margini subțiri ce creează un raport ecran-carcasă de 88 %, care oferă o experiență de vizualizare mult mai imersivă. Cu toate că are un consum redus de energie, de doar 1 W, ecranul oferă un nivel incredibil de luminozitate, de 450 niți (cd/m2), maximizând, în același timp, autonomia bateriei.

ZenBook 13 folosește din plin puterea procesorului Intel Core i5-1135G7, alături de 8 GB de memorie RAM de mare viteză, pentru a te ajuta să te achiți cu succes de toate sarcinile de utilizare zilnică. ZenBook 13 este de asemenea echipat cu un SSD de 512 GB SSD PCIe 3.0 x4, ce asigură timpi de pornire foarte rapizi și încărcarea aproape instantanee a aplicațiilor. Datorita soluției de ultimă generație WiFi 6 (802.11ax) te poți bucura de viteze wireless de până la 3 ori mai rapide decât ale WiFi 5, cu o lățime de bandă de 4 ori mai mare și latente cu până la 75 % mai mici.

ZenBook 13 redefinește conceptul de laptop ultra-subțire, oferindu-ți o serie completă de opțiuni de conectivitate, inclusiv o interfață HDMI de dimensiuni standard și conectori USB Tip-A. Ai de asemenea la dispoziție puterea interfeței Thunderbolt 4, sistemul fiind echipat cu două porturi Thunderbolt 4 USB-C ce suportă încărcare rapida, ecrane externe 4K UHD și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps.

Proiectat pentru confort și versatilitate

ZenBook 13 include o nouă tastatură ergonomică de dimensiuni extinse, ce oferă o experiență de tastare mai confortabila. Laptopul a fost echipat cu soluția ASUS NumberPad 2.0 ce integrează în touchpad o tastatură numerică cu iluminare LED, de dimensiuni complete. Camera cu infraroșii (IR) încorporată modelului ZenBook 13 ușurează semnificativ procesul de autentificare prin recunoaștere facială cu ajutorul soluției Windows Hello, chiar și în condiții de iluminare redusă.

ZenBook 13 OLED UX325

ZenBook 13 OLED UX325

ZenBook 13 dispune de o balama ErgoLift de înaltă precizie ce ridică ușor partea din spate a laptopului atunci când este deschisa, inclinând tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, această acțiune ridică întreaga carcasă, permițându-ți să te bucuri de un nivel de răcire optimizat, precum și de o calitate audio superioară. Mai ales că sistemul audio implementat modelului ZenBook 13 este certificat de către specialiștii în soluții audio Harman Kardon, care garantează faptul că asigură un sunet imersiv și deosebit de clar pentru comunicații și divertisment.

VEZI OFERTA ONLINE VEZI OFERTA ESHOP