HomeProduseLaptopuriVrei un ROG Strix G15 pentru gaming? Îți dăm un pont!
ASUS ROG Strix G15

Vrei un ROG Strix G15 pentru gaming? Îți dăm un pont!

Dacă ești gamer serios, întrebarea din titlu are un răspuns implicit: da! Ce altceva ai putea răspunde când vezi stilul elegant și subtil și intuiești experiența de utilizare formidabilă pe care laptopul de gaming ASUS ROG Strix G15 G512LI le oferă pentru jocuri? Fiind echipat cu un procesor Intel Core i7-10870H ce poate fi tactat până la 5 GHz și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, modelul oferă valori FPS foarte ridicate de care vei putea profita pe deplin cu ajutorul ecranului extraordinar de rapid la 144 Hz.

VEZI OFERTA ONLINE

Am găsit pentru tine o ofertă atractivă pentru acest laptop, pe care o poți accesa prin linkul de mai sus, despre care abia așteptam să-ți spunem. De ce? Iată, mai jos, și argumentele:

Designul este inspirat…

… de colaborarea ASUS cu Grupul BMW Designworks, combinând într-o manieră elegantă un stil atrăgător cu elemente de răcire de ultimă generație. Noi vă propunem varianta Negru Original, care oferă modelului Strig G o varianta de culoare discretă, cu un aspect profesionist, care se potrivește oricărui ambient. Marginile reliefate continuă elegant lamelele agresive ale conceptului „Face Off”, adăugând o suprafață sculptată ce îți atrage atenția asupra elementelor de aerisire suplimentare aflate în zona din spate a laptopului. Decupajul de sub ecran scoate în evidență marginile asimetrice distincte, ce reflectă un element de design explorat în timpul sesiunilor de colaborare din cadrul proiectului.

Marginile ultra-subțiri de pe lateralele ecranului au permis instalarea unui ecran de dimensiuni mai mari într-o carcasă mai compactă decât cea a majorității laptopurilor standard din această clasă. Iar datorită raportului ecran-corp de până la 81,5 %, te vei bucura de o experiență vizuală imersivă în jocuri, streaming multimedia, filme și multe altele.

Inspirate de ușile cu deschidere verticală de la automobile, balamalele de tip foarfecă își fac apariția odată cu deschiderea capacului și dispar discret înapoi în carcasă atunci când acesta este închis. Designul permite menținerea unui profil foarte subțire și oferă un spațiu suplimentar de răcire și ventilație în jurul radiatorului plasat în partea din spate a sistemului.

Hardware optimizat pentru redarea fluidă a acțiunilor rapide

Te vei putea juca la viteze comparabile cu cele din competițiile profesioniste de jocuri cu ajutorul unui ecran ultra-rapid, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz, care redă fluid acțiunile foarte rapide. Asta îți va conferi un avantaj competitiv în jocuri, unde timpii de răspuns foarte rapizi și informațiile corecte privind mediul înconjurător sunt elemente cruciale pentru victorie.

GPU-ul GeForce GTX 1650 Ti oferă o experiență foarte fluidă în jocurile foarte rapide. În tandem cu aceasta lucrează un puternic procesor Intel Core i7-10870H de generația a 10-a cu 8 nuclee, alături de 8 GB de memorie RAM DDR4 la 2.933 MHz, așa că laptopul se va achita cu succes de orice sarcină, fie că este vorba despre muncă sau distracție.

Răcire eficientă cu metal lichid

Modelul Strix G accelerează performanțele cu ajutorul pastei termice din metal lichid aplicată pe procesor și îmbunătățește eficiența carcasei bine ventilate cu ajutorul unui modul de răcire cu auto-curățare ce evacuează praful pentru a creste longevitatea. Ventilatoarele duale n-Blade învârt cele 83 de pale pentru a creste fluxul de aer, iar lamelele ultra-subțiri ale radiatoarelor extind suprafața de disipare a căldurii. Aplicația software ROG Armoury Crate comută automat modurile de funcționare active pentru a optimiza performanțele și nivelul de zgomot în funcție de sarcinile de lucru. Împreună, toate aceste inovații permit soluției ROG Boost să accelereze frecvențele GPU-ului cu până la 100 MHz, comparativ cu frecvențele standard.

În plus, întrucât sesiunile extinse de jocuri încălzesc componentele interne și pot cauza reducerea nivelului de confort la atingerea tastaturii aflată direct deasupra lor, Strix G include orificii de ventilație plasate strategic în jurul tastelor WASD, care reduc temperatura la suprafață cu 2° Celsius comparativ cu generația anterioară.

Opțiuni extinse de conectivitate

Conexiunea ultra-rapida Intel Wi-Fi 6 cu Gig+ (802.11ax) îți permite să te joci la viteze LAN, într-o manieră foarte fiabilă, oriunde beneficiezi de conexiuni compatibile. Wi-Fi 6 (Gig+) face posibile lățimi de bandă de top de până la 2,4 Gbps, dar și viteze de transfer, eficiență și fiabilitate superioare în spații aglomerate.

Te poți bucura de viteze Gen 2 prin intermediul interfeței USB 3.2 Tip-C cu DisplayPort 1.4, sau poți conecta un afișaj extern pentru multitasking îmbunătățit. Cele trei interfețe Tip-A USB 3.2 Gen 1 sunt pregătite pentru toate echipamentele de care ai putea avea nevoie, în timp ce conexiunea HDMI 2.0b îți permite să te bucuri de filme și jocuri pe un monitor 4K sau un televizor de până la 60 Hz. Interfața integrată Gigabit Ethernet oferă latențe reduse în rețea pentru un nivel ridicat de competitivitate in jocuri multiplayer, complementând interfața Wi-Fi încorporată.

Sunet amplificat care se aude excelent

Difuzoarele deosebit de imersive, orientate lateral, ale modelului Strix G, te catapultează direct în mijlocul acțiunii. Tehnologia de Amplificare Inteligentă monitorizează ieșirile audio și efectuează modificări în timp real pentru a menține sistemul audio in limitele de funcționare normale, prevenind posibilele daune la nivelul conurilor difuzoarelor. Sunetul rezultat oferă o distorsiune sonoră redusă, o gamă dinamică mai ridicată, un bas accentuat și un volum semnificativ mai mare.

VEZI OFERTA ONLINE