HomeRecomandariROG Ranger BP2701: un rucsac pe stilul tău
ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

ROG Ranger BP2701: un rucsac pe stilul tău

Accesoriile vestimentare sunt cea mai directă cale de a-ți etala stilul personal. Iar dacă ești un gamer a cărui viață se petrece într-o proporție însemnată în mișcare, ROG Ranger BP2701 este rucsacul ușor care îți pune în evidență cel mai bine stilul.

La exterior, rucsacul prezintă tăieturi îndrăznețe și oferă o suprafață reflectorizantă, împreună cu logo-ul și scriptul ROG holografic ROG.

Ranger BP2701 este confecționat din poliester durabil de înaltă rezistență, care este hidrofug și rezistent la zgârieturi. Acest lucru menține greutatea la doar 0,93 kg, pentru ca tu să rămâi confortabil atunci când ești în mișcare.

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

Vezi oferta online

Poți căra mai multe lucruri

Rucsacul de gaming ROG Ranger BP2701 are un volum de 22 de litri și o husă mare căptușită care poate găzdui un laptop de până la 17 inchi, împreună cu mai multe buzunare pentru o tastatură de dimensiuni normale, un mouse și un mouse pad, căști, încărcător și alte echipamente.

Buzunarul rezistent la apă amplasat în partea de sus a rucsacului oferă acces rapid la lucruri esențiale, cum ar fi un acumulator pentru alimentarea gadgeturilor tale portabile sau o pereche de căști.

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

Răcoros și confortabil

Trei pernuțe pentru spate acoperite cu plasă de înaltă calitate permit circulația aerului rece și se mulează confortabil pe postura ta naturală. Curelele de umăr Lycra căptușite și reglabile stau drept pe umerii tăi, în timp ce cureaua de piept poate fi ridicată sau coborâtă pentru a asigura o potrivire perfectă, astfel încât să rămâi confortabil.

În plus, o curea pentru bagaje încorporată adaugă un alt nivel de comoditate zilnică, permițându-ți să fixezi rapid Ranger BP2701 la alte bagaje.

Nu în ultimul rând, există și un fermoar lateral care îți oferă acces rapid la un buzunar ascuns!

Vezi oferta online

Urmărește o prezentare video pentru ROG Ranger BP2701