HomeProduseLaptopuriCum rulează League of Legends pe un laptop de gaming ROG?
League of Legends

Cum rulează League of Legends pe un laptop de gaming ROG?

Jocurile cele mai apreciate pot rula pe un laptop de gaming la cele mai înalte detalii. League of Legends (LoL) este un joc de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) cu o vechime apreciabilă ce nu mai ridică problema cerințelor hardware. Jocul este atât de complex și de bine echilibrat încât a stabilit adevărate recorduri în industria gamingului. În Ianuarie 2014 peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane într-o singură zi și 7,5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

League of Legends are nevoie de un calculator cu minimum 2GB memorie RAM, placă video NVIDIA GeForce 8800 sau un model superior și 6GB spațiu liber pe unitatea de stocare. Evident, laptopurile Republic of Gamers îndeplinesc toate aceste condiții. Mai mult, ecranele rapide cu rate de refresh de peste 120Hz, sincronizate cu acceleratorul grafic reușesc să afișeze numărul impresionant de fps-uri la care se poate ajunge în League of Legends.

Un laptop precum ROG Strix SCAR III este echipat, în funcție de versiune, cu un procesor Intel Core de ultimă generație și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce RTX.

Vezi oferta ROG Strix SCAR III

Utilizatorii care rula League of Legends pe ROG Strix SCAR III se pot aștepta la un număr de fps-uri cuprins între 440 și 460 atunci când setează jocul pe Ultra Quality și rezoluție 1080p. Dacă vom crește rezoluția la 2160p, numărul se fps-uri va depăși 100. Deci oricum am privi, laptopul ROG Strix SCAR III rulează League of Legends în cele mai bune condiții.

Află mai multe despre ROG Strix SCAR III