HomeStiriProfită de oferta limitată! ROG Phone la 3799 Lei
ROG Phone

Profită de oferta limitată! ROG Phone la 3799 Lei

Cel mai tare telefon pentru jocuri, ROG Phone, este disponibil acum la o super ofertă. Mult așteptatul ROG Phone dispune de un sistem unic de răcire GameCool 3D cu cameră de vapori, senzori tactili AirTrigger cu ultrasunete și un design exclusivist, centrat pe jocuri, cu porturi montate pe lateral pentru modul peisaj, ecran AMOLED cu efecte vizuale HDR, rată de reîmprospătare de 90Hz și timp de răspuns de 1ms pentru o experiență de gaming mai pătrunzătoare.

Gaming mobil pe ROG Phone

Gaming mobil pe ROG Phone

Profită de oferta limitată ROG Phone!

ROG Phone este special conceput pentru a-ți aduce victoria. Telefonul va schimba complet felul în care vă jucați pe mobil grație funcțiilor dedicate gamerilor.

Vezi prețul pentru ROG Phone!

ROG Phone are la bază cea mai rapidă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 octa-core la 2.96GHz cu grafică optimizată Qualcomm Adreno 630.

ROG Phone. Vezi prezentarea video!

Designul confortabil al telefonului include porturile unice montate pe lateral, două butoane virtuale AirTriggers, cu senzor Ultrasonic, programabile, cu răspuns tactil avansat.

O gamă unică de accesorii de extensie îmbunătățesc mai departe experiența ROG Phone: opționalul TwinView Dock pentru modurile dual-screen, Mobile Desktop Dock pentru gaming în stil desktop și controlerul Gamevice cu WiGig Dock ce utilizează Wi-Fi 60GHz pentru gaming pe ecranele mari. Alte inovații aduse de ROG Phone includ iluminatul ASUS Aura RGB și suportul Aura Sync, plus ASUS HyperCharge o tehnologie de încărcarea directă pentru o încărcare la temperatură redusă a bateriei, mai rapidă și mai sigură.

ROG Phone cu 128GB spațiu de stocare, 8GB RAM, dual sim, în culoarea negru are un preț de 3.799,90 Lei (cu toate taxele incluse).