HomeProduseLaptopuriCauți strictul necesar? Vrei să spui ASUS X515, un laptop prietenos cu bugetul
ASUS X515

Cauți strictul necesar? Vrei să spui ASUS X515, un laptop prietenos cu bugetul

Cauți un laptop nou pentru aplicațiile uzuale și divertisment multimedia ocazional, dar dispui de un buget limitat? Pe lângă multitudinea de notebook-uri performante gândite  pentru felurite taskuri specializate, ASUS oferă și un astfel de model ce nu te va pune în dificultăți financiare.

E vorba de ASUS X515, un laptop care va răspunde unor situații ca astea: „un alt membru al familiei are nevoie de un laptop pentru școala online” sau „niciodată nu poți căuta ceva pe Internet în tihnă, deoarece computerul familiei e ocupat”. Profită de reducerea de 36% apăsând pe linkul de mai jos.

VEZI OFERTA ONLINE

X515MA-BR037 vine echipat cu un procesor economicos – Intel Celeron N4020, grafică integrată, 4GB RAM și 256GB stocare pe SSD. Are ecran cu diagonala de 15,6 inchi, pe care poți rula fără probleme toate aplicațiile uzuale și chiar și multimedia la o calitate peste medie.

Notebook-ul este dotat cu Wi-Fi 5 (802.11ac) și Bluetooth 4.1 și o gamă generoasă de porturi, de la HDMI 1.4 la USB 3.2 Gen 1 Type-A, USB 3.2 Gen 1 Type-C și USB 2.0 Type- A/cititor de carduri Micro SD. Așadar vei putea conecta o gamă largă de dispozitive și periferice, care îți vor satisface nevoile indiferent de domeniul în care lucrezi.

Laptopul este pregătit pentru a putea comunica cu prietenii și colegii prin aplicațiile uzuale. Atunci când îl vei utiliza în scenarii multimedia (vizionarea unui clip sau film, audiții etc) laptop va fi ajutat de tehnologia audio ASUS SonicMaster.

Dimensiunile compacte, profilul suplu și designul minimalist, plus o greutate de numai 1,8 Kg, îl fac ușor de transportat și potrivit pentru orice ambient, fie că îl vei folosi la birou, acasă sau în condiții de mobilitate.

VEZI OFERTA ONLINE