HomeReduceri și oferte specialeASUS TUF Gaming FX505 – forță și echilibru pentru gaming FHD
Laptop ASUS TUF Gaming FX505DT

ASUS TUF Gaming FX505 – forță și echilibru pentru gaming FHD

Se dă următorul scenariu, fără legătură cu persoane sau evenimente reale: În curând va începe un nou an școlar, iar elevul care și-a făcut toate temele de vacanță așteaptă clopoțelul mai ceva ca mersul la mare. Părintele său i-a promis un laptop de gaming pentru… școală și divertisment cumpătat, după demosntrația de peste vară.

Avem o soluție într-un buget… abordabil. E vorba de un sistem de gaming bine echilibrat, optimizat pentru rezistență și performanță grafică superioară: laptopul ASUS TUF Gaming FX505DT-BQ051.

VEZI OFERTA ONLINE

Acesta combină un procesor AMD Ryzen 5 3550H cu o soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4 GB de memorie video și un ecran NanoEdge de nivel IPS, permițându-ți să te bucuri de performanțe ridicate în jocuri și de imagini foarte realiste la un nivel de preț accesibil.

Este testat si certificat la standardele militare MIL-STD-810G, asigurând robustețea și durabilitatea de care ai nevoie în orice condiții de utilizare zilnică.

Noul design NanoEdge dispune de margini și mai subțiri, de doar 6,5 mm, pentru un nivel de realism superior într-un pachet mult mai compact. Acest laptop compact pentru jocuri oferă performanțe mult mai bune decât te-ai aștepta. Datorită puterii de foc combinate a procesoarelor, vei putea ataca cu succes orice scenariu de utilizare, indiferent dacă are legătură sau nu cu lumea jocurilor.

Laptopul îți oferă performanțe încântătoare și pe partea de sunet, tehnologia DTS Headphone: X™ asigurând o experiență de sunet surround virtual pe 7.1 canale deosebit de realistă și de o calitate superioară. Dispune de setări optimizate pentru jocuri, sporturi și filme, dar și de un egalizator încorporat pentru control de finețe al redării sonore.