HomeStiriROG Phone 5 și accesoriile sale

ROG Phone 5 și accesoriile sale

ROG Phone 5 este fără îndoială cel mai puternic telefon de pe piață, însă puterea sa nu ar însemna atât de mult fără ecosistemul de accesorii de care dispune. Republic of Gamers a creat pe lângă elementul central o serie de produse care completează experiența de utilizare. Utilizatorii au la dispoziție carcase ROG, sisteme de răcire, căști și pad-uri în stil consolă.

Căștile ROG Strix Go BT

Căștile sunt necesare în camerele unde există mai multe persoane. În primul rând sunetele și discuțiile ce însoțesc jocul nu vor fi auzite de ceilalți, mai apoi sistemele de anulare a zgomotului vor selecta doar ceea ce contează. ROG Strix Go BT oferă latența redusă și rezoluția ridicată a tehnologiei audio adaptive Qualcomm aptX. Aceasta asigură un sunet Bluetooth fără erori, de înaltă calitate, iar conectorul de 3,5 mm permite conexiune cu majoritatea platformelor de gaming.

ROG Strix Go BT

ROG Strix Go BT

Tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) le permite utilizatorilor să atenueze zgomotul ambiental pentru a rămâne concentrați, iar microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) păstrează claritatea convorbirilor din joc.

Căștile ROG Cetra II

Utilizatorii care preferă căștile intra-auriculare, conectate prin cablu pot alege ROG Cetra II. Noul model oferă un sunet de înaltă calitate și se poate conecta prin intermediul unui conector de tip USB-C. Compatibilitatea cu diverse dispozitive precum telefoanele mobile, ROG Phone 5, PC-uri, Mac-uri și consolele de gaming, le fac o alegere excelentă pentru cei care vor să aibă la dispoziție mai multe opțiuni. Utilizatorii își pot activa tehnologia ANC pentru sunet în jocuri ce nu distrage atenția, sau se pot selecta înapoi modul Ambient pentru a auzi zgomotul dimprejur.

ROG Cetra II

ROG Cetra II

Căștile ROG Cetra II Core

ROG Cetra II Core încorporează difuzoarele ASUS Essence, iar aripioarele și pernuțele pentru urechi din LSR oferă un confort sporit. Acest model extinde suportul multiplatformă cu un conector de 3,5 mm pentru compatibilitate extinsă. Conectorul este, de asemenea, perfect înclinat la 90° pentru a oferi un plus de confort în timpul jocurilor în mod peisaj.

Gamepad-ul ROG Kunai 3

Gamepad-ul ROG Kunai 3 adaugă la seria ROG Phone 5 controale de gamepad în stil consolă mobilă. Fiecare componentă a fost aleasă cu atenție pentru a reduce timpul de răspuns pentru fiecare acțiune.

Unboxing ROG Phone 5