HomeProduseLaptopuri5 motive ca ZenBook Flip S UX371 să-ți fie laptop și tabletă
Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip S (UX371)

5 motive ca ZenBook Flip S UX371 să-ți fie laptop și tabletă

Convertibilul ZenBook Flip S UX371 le oferă și mai multă satisfacție celor ce optează acum pentru un Flip. Uite 5 motive ca acest laptop să-ți devină companion începând chiar de mâine sau…  de când va suna curierul la ușa ta :)

1 – Ca orice ZenBook Flip, se dă peste cap pentru confortul tău

Laptopul se poate transforma într-o tabletă cu Windows 10 mulțumită balamelei 360° ErgoLift, devenind astfel o tabletă de 13 inci. Butoanele de pornire și de volum sunt localizate pe muchie, iar tastura și touchpadul se dezactivează automat. Astfel vei putea folosi „tableta” din confortul unei canapele. Mai mult, ecrnaul poate fi rotit și poziționat la orice unghi, astfel că la vizionarea unui film devine mai comod poziția de stand.

Balamaua a fost supusă unui număr de 20.000 de cicluri închidere/deschidere pentru a-i garanta funcționarea corectă pe întreaga durată de viață a laptopului.

2- Ecran OLED 4K pentru imagini fidele și grijă pentru ochii tăi

UX371 este echipat cu un ecran OLED 4K UHD. Filmele și clipurile 4K pot fi redate pixel cu pixel, imaginile fiind de-a dreptul spectaculoase.

Ecranul tactil are rame NanoEdge – foarte subțiri – și este validat PANTONE pentru acuratețea cromatică. Oferă o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru nuanțele profunde de negru și contrastul său excepțional. De asemenea, este certificat TÜV Rheinland pentru grija manifestată pentru ochii utilizatorilor și pentru interacțiunea intuitivă care suportă noul stylus activ ASUS Pen, cu 4096 de niveluri de presiune.

3 – Performanță la purtător

Noul model are o de doar 13,9 mm și o greutate de numai 1,2 kg în ciuda balamalei duble. Cu toate astea, la interior, UX371 integrează un procesor Intel Core i7 de generația a 11-a, grafică Intel Iris Xe și până la 16 GB RAM de mare viteză. Stocarea datelor este realizată pe un SSD PCIe 3.0 x4 ce îi asigură lui ZenBook Flip S un timp de inițializare de numai câteva secunde.

În plus, are profiluri adaptate diverselor sarcini de lucru. Funcția Fan Profile oferă trei moduri de lucru: Standard, Whisper și Performance. Modul Standard reglează automat viteza ventilatorului în funcție de temperaturile de funcționare. Modul Whisper reduce viteza ventilatorului pentru o funcționare mai silențioasă. Modul de Performance le permite ventilatoarelor să crească rapid viteza, în funcție de solicitări, pentru a asigura performanțe mai bune în sarcinile intense de lucru.

4 – Soluție Wi-Fi super rapidă

Soluția WiFi 6 (802.11ax) le permite utilizatorilor să se bucure de un streaming fluid la rezoluții 4K UHD. Performanța WiFi este optimizată și mai mult cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect.

Pentru o stabilitate solidă, WiFi Stabilizer filtrează orice interferențe wireless, iar WiFi SmartConnect asigură selectarea automată a celei mai bune surse WiFi de către ZenBook Flip S.

5 – Sistem de anulare a zgomotului

ASUS ZenBook Flip S UX371 este recomandat pentru utilizatorii care participă la discuții online. ZenBook Flip S este dotat cu un microfon cu sistem de anulare a zgomotelor, care asigură o reproducere a vocii cu o claritate de cristal în apeluri telefonice și în videoconferințe online.

VEZI OFERTELE ONLINE