HomeProduseLaptopuriRenașterea unei bestii de gaming
ROG Strix GL12CX

Renașterea unei bestii de gaming

Limitele performanței pot fi împise prin inovație și prin adoptarea unui design neconvențional, care să înlăture barierele ce stau în calea implementării unor soluții mai eficiente.

Performanță cu Intel Core i9 și GeForce RTX 2080 Ti

Noul desktop de gaming ROG Strix GL12CX împinge și mai departe limitele performanțelor extreme în jocuri. Acest sistem pentru jocuri, ce rulează sistemul de operare Windows 10, este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i9-9900K din generația a noua (supratactate din fabrică la viteze de până la 5.1GHz) și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti pentru o grafică impecabilă în cele mai pretențioase titluri.

ROG Strix GL12CX integrează un modul ROG DIMM.2 cu suport pentru unități SSD duale ce pot fi configurate în RAID, împreună cu unități de extensie ce nu necesită utilizare unor unelte specializate. Panoul transparent montat pe lateral lasă să se vadă efectele luminoase Aura Sync. Utilizatorii își pot personaliza culorile modelului Strix GL12CX, atât la interior cât și la exterior.

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12

Strix GL12CX este în primul rând un calculator puternic pe care puteți face prelucrare grafică sau randare video. Sistemul poate rula mai multe sarcini în mod simultant, cum ar fi jocurile, transmisiile live și înregistrarea celor mai interesante bătălii.

ROG Strix GL12CX cu placă video NVIDIA GeForce RTX 2080, procesor Intel Core i9-9900K și 32GB de memorie RAM DDR4 poate rula jocul Call of Duty: Black Ops 4 la rezoluție 4K și setări ultra cu 70 de cadre pe secundă. Rise of the Tomb Raider atinge în aceleași condiții un număr de 62 de cadre pe secundă. Acest număr de FPS-uri este cu mult mai mare decât valorile obișnuite, înregistrate de alte sisteme.

Renașterea unei bestii de gaming