HomeProduseLaptopuriPăcăleală sau nu?! Răspunde la telefon direct de pe laptop
ASUS ScreenPad Toolbar

Păcăleală sau nu?! Răspunde la telefon direct de pe laptop

ASUS ZenBook Pro 15 este un laptop cu adevărat special, o unitate profesională cu hardware de ultimă oră și un touchpad inovator. ZenBook Pro 15 integrează noul ScreenPad și oferă un mod revoluționar a lucra cu laptopul. ScreenPad are numeroase funcții folositoare ce se adaptează intelligent pentru a se potrivi la orice face utilizatorul, simplificându-i activitatea.

Vă puteți bucura de materiale multimedia captivante pe un ecran 4K UHD NanoEdge, de 15,6”, validat PANTONE cu acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB, acuratețe a culorii ∆E (Delta-E) < 2.0 și un sistem audio puternic Harmon Kardon certificat. ScreenPad are numeroase funcții folositoare ce se adaptează intelligent pentru a se potrivi la orice face utilizatorul, simplificându-i activitatea. Una dintre aceste funcții constă în sincronizarea telefonului mobil cu ScreenPad. Cu ASUS ZenBookPro15 UX580 pot fi accesate toate funcțiile telefonului prin intermediul ScreenPad-ului, fără a mai apela la cabluri.

Prezentare video: ASUS ZenBookPro15 UX580

Pentru a conecta telefonul la ScreenPad va trebui să instalați aplicația ASUS Sync pe laptop. Tot ce aveți de făcut este să lansați aplicația și să porniți bluetooth-ul de pe telefon.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

Selectați sistemul de operare care rulează pe telefon (în acest caz Android sau iOS). Instalați aplicația ASUS Sync pentru telefonul dumneavoastră. Puteți scana codul QR furnizat pe ecranul laptopului pentru a o descărca mai rapid. Odată instalată aplicația pe telefon, dați click pe „Pair with PC”. Aceasta va genera un cod de împerechere pe care îl veți introduce în aplicația de pe laptop. Pe telefon vi se va cere permisiunea de a trimite și de a primi SMS și posibil și alte permisiuni.