HomeProduseLaptopuriReduceri de până la 600 de lei pentru laptopurile TUF Gaming cu procesor AMD
AMD TUF Gaming FX505DY

Reduceri de până la 600 de lei pentru laptopurile TUF Gaming cu procesor AMD

Viața unui gamer nu este deloc una liniștită. De multe ori, în toiul unui meci tensionat, este foarte posibil ca laptopul pe care te joci să suporte consecințele unui headshot pe care tocmai l-ai încasat și să fie și el, mai mult sau mai puțin, bruscat :) O construcție solidă a laptopului poate spori considerabil durata vieții riscante de care are parte, iar atenția noastră merge spre  robustele laptopuri TUF Gaming. Care, așa cum probabil că ai intuit deja, sunt disponibile într-o atractivă promoție despre care vom vorbi acum.

Reduceri substanțiale

O selecție atractivă de 14 laptopuri TUF Gaming dotate cu procesoare AMD vine cu reduceri de până la 600 de lei. Oferta este disponibilă exclusiv online pentru 11 modele, iar alte trei pot fi rezervate în magazin și pot fi livrate în aceeași zi.

Pentru întreaga gamă comercializată de Altex este posibilă și achiziționare în rate fixe, pe baza unui credit care se acordă 100 % online.

Vezi reducerile la TUF Gaming

Combinații hardware performante și variate

Prețurile laptopurilor sunt situate în intervalul 2.899,90 – 5.799,90 lei, iar configurațiile includ procesoare AMD Ryzen 5 și AMD Ryzen 7 tactate de la 3,7 la 4,2 GHz. Sunt disponibile inclusiv modele cu noile procesoare mobile Ryzen 4000.

Cantitățile de memorie variază între 8 și 16 GB de RAM, iar stocarea merge de la SSD-uri de 256 de GB, la 512 GB și maximum 1 TB (2 modele), iar unele laptopuri oferă și o variantă mixtă de SSD de 256 GB + HDD de 1 TB.

Laptopurile din promoție au ecrane de 15,6 sau 17,3 inchi și toate au rezoluții Full HD. În materie de plăci grafice, cele 14 modele sunt dotate cu NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4 GB de memorie video, GeForce GTX 1650Ti cu 4 GB de memorie video sau, pentru premianți, GeForce RTX 2060 cu 6 GB de memorie video și arhitectură Turing care oferă ray-tracing în timp real și imagini optimizate prin AI.

Din punct de vedere coloristic, variațiile celor 14 modele nu sunt foarte mari, majoritatea finisajelor fiind negre sau gri închis, dar câteva modele vin în GunMetal și o interesantă combinație Gold Steel. Designul cu elementele tipice TUF Gaming este un numitor comun pentru toate laptopurile oferite în promoție.

În plus, sistemul eficient de răcire cu auto-curățare este combinat cu faimoasa durabilitate TUF, testată la standarde militare MIL-STD-810H. Dispozitivele au fost expuse încă din fabrică la căderi, vibrații, umiditate și valori extreme de temperatură, așa că probabil că nici nu vor simți ce le-ai putea face tu la nervi, în toiul bătăliei. Dar, pentru orice eventualitate, evită să te joci pe lângă un geam deschis.