HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus
ASUS ZenBook Pro Duo UX581

Recomandarea săptămânii: ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus

Proiectat pentru a-ți oferi un nivel deosebit de ridicat de eficiență a lucrului, ASUS ZenBook Pro Duo oferă un ecran secundar 4K ASUS ScreenPad Plus, care se întinde pe întreaga lungime a carcasei, interacționând perfect cu ecranul principal 4K UHD OLED.

Cu ajutorul lui ZenBook Pro Duo și al stylus-ului inclus îți poți elibera pe deplin creativitatea. Ambele ecrane oferă suport pentru gesturi tactile și sunt compatibile cu dispozitivele stylus, dar ScreenPad Plus îți oferă o platformă de o stabilitate și ergonomie superbe pentru a scrie sau desena. Poți lua notițe, schița idei sau desena cu înaltă precizie extrem de intuitiv. În plus, ai inclus în pachet și un suport pentru palme separat, care completează designul tastaturii cu sistem de inclinare ErgoLift, oferindu-ți cea mai confortabilă experiență de tastare posibilă.

Configurația ASUS ZenBook Pro Duo

  • Procesor Intel Core i7-9750H din generația a 9-a
  • Accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB
  • Memorie RAM DDR4 2666 MHz până la 16 GB
  • SSD M.2 NVMe 512 GB
  • Ecran lucios, cu diagonala de 15,6 inchi, OLED 4K/UHD (3.840 × 2.160 pixeli)
  • Adaptor alimentare de 230 W, baterie litiu-polimer de 71 Wh

Atuurile lui ASUS ZenBook Duo:

  • Ecran secundar tactil ScreenPad Plus
  • Ecran principal OLED 4K/UHD de nivel IPS
  • Sistem de răcire avansat
  • Sistem audio optimizat de Harman Kardon

Vezi oferta ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R

Prezentare video: ASUS ZenBook Duo

ZenBook Pro Duo utilizează o puternică placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 2060, bazată pe arhitectura Turing. Cu ajutorul acestui GPU proiectat pentru gaming, poți folosi din plin puterea tehnologiei de trasare de raze în timp real (ray-tracing), pentru a beneficia de cel mai ridicat nivel de realism. De asemenea, tehnologia Deep Learning Super Sampling (DLSS) are și ea o contribuție semnificativă la accelerarea performanțelor.

ScreenPad Plus are control tactil  și oferă nenumărate opțiuni de personalizare a experienței de lucru. Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scriere de Mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă. Alte funcții de control rapid deosebit de utile sunt și Comutare Aplicații (App Switcher), ViewMax și Schimbare Sarcină Activă (Task Swap) pentru interacțiuni intuitive între ecranul principal și ScreenPad Plus. De asemenea, Grup Sarcini (Task Group) îți permite blocarea în modul de lucru prin deschiderea mai multor sarcini de lucru printr-o singură apăsare de buton.

Află mai multe despre ScreenPad Plus