HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii pentru gameri: ROG Strix G G531GU
ROG Strix G G531GU

Recomandarea săptămânii pentru gameri: ROG Strix G G531GU

Unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming oferit de Republic of Gamers este disponibil în magazinele din România. ROG Strix G G531GU aduce publicului o serie de tehnologii, care atunci când funcționează în lanț, oferă rezultate extraordinare din punct de vedere vizual. Portabilul are la bază un procesor Intel Core i7-9750H, din generația a noua, ce funcționează la frecvențe ce urcă până la 4,5 GHz și grafica NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video. Datele sunt stocate pe un SSD M.2 PCIe 3.0 de 512GB ce furnizează viteze ridicate de transfer, dar și un spațiu suficient pentru instalarea jocurilor.

Sistemul inteligent de răcire permite eliberarea întregului potențial al acestui hardware de top, în timp ce tehnologia RangeBoost oferă cel mai puternic semnal Wi-Fi posibil pentru mediul tîu de lucru. Spațiul înconjurător este iluminat cu Aura Sync ce controlează noua bară de lumini, inserată pe trei dintre laturile laptopului și tastatura cu patru zone de iluminare RGB.

Designul laptopului ROG Strix G G531GU Este inspirat de colaborarea Republic of Gamers cu BMW Designworks Group și combină eleganța și funcționalitatea.

Atuuri:

  • hardware performant, de ultimă oră
  • SSD rapid M.2 PCIe 3.0 de 512GB
  • ecran pentru gaming, la 120Hz

Prețul: aproximativ 4999 lei (la data publicării)

Vezi oferta online pentru ROG Strix G G531GU

Vezi clipul de prezentare pentru seria Strix G